Ota yhteyttä meihin
Järjestelmä

Standard-karamoottorijärjestelmät säädettäviin kotisänkyihin

Standard-karamoottorijärjestelmät on tarkoitettu kotisänkyihin, joiden selkänojaa ja jalkatukea tarvitsee säätää ja joissa on myös joitakin muita nykyaikaisia ominaisuuksia, kuten sängynalusvalo ja simultaaniohjaus.

Standard-karamoottorijärjestelmät säädettäviin kotisänkyihin: LINAK® TWINDRIVE™ -perussänkymoottori, käsiohjain ja sovellus.

Standard-järjestelmässä voi olla joko LINAK® TWINDRIVE® -sänkymoottorin Standard-versio tai yhden karamoottorin LA18 IC -järjestelmä sekä yhteensopiva käsiohjain.

LINAK® TWINDRIVE® Standard on hiljainen ja pienikokoinen sänkymoottori, joka tuo sängyn alle runsaasti lisätilaa. Se on monitoimiyksikkö, jossa on kaksi karamoottoria yhdessä laitteessa sekä integroitu ohjausyksikkö.

Yhden karamoottorin LA18 IC (Integrated Controller, integroitu ohjain) -järjestelmän Standard-versiot ovat kompakteja ja hiljaisia, ja niiden nostovoima on peräti 6 000 N.

Ne on suunniteltu integroitaviksi saumattomasti – tavallisesti säädettävän moottorisängyn kanssa – sängyn yleisilmettä muuttamatta.

Järjestelmäversiot eri ratkaisuja varten
Sekä innovatiivisen LINAK TWINDRIVE® -sänkymoottorin että kompaktin ja tehokkaan LA18 IC Standard -moottorin versioista on saatavana useita erilaisia järjestelmävaihtoehtoja. Se, mikä vaihtoehto sopii parhaiten kuhunkin käyttökohteeseen, riippuu sängyn muotoilusta.

TD4 Standard -sänkymoottori soveltuu ihanteellisesti sälepohjasänkyihin, joissa on vakiokokoinen patja sekä tarve säädettävälle selkänojalle ja jalkatuelle.

TD5 Standard -sänkymoottori on ihanteellinen säädettävällä selkänojalla ja jalkatuella varustettuihin joustinpatjasänkyihin, sillä sen nostovoima on jopa 7 000 N.

Yhden karamoottorin LA18 IC Standard -järjestelmä soveltuu kaikentyyppisiin yhdelle karamoottorille suunniteltuihin sänkyihin, sillä LA18 IC -karamoottorin nostovoima on peräti 6 000 N. IC-teknologian ansiosta asennettavia johtoja ja osia on vähemmän kuin muissa yhden karamoottorin järjestelmissä. Järjestelmä tukee säädettäviä selkänojia ja jalkatukia, ja siihen voidaan lisätä myös valinnaisia lisäominaisuuksia, kuten niska- ja jalkaterätukien säätö.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa play-icon

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä