Ota yhteyttä meihin
Lisävarusteet

WiFi2LIN-moduuli

Tämä Wi-Fi-moduuli on osa LINAK-puheohjausratkaisua säädettäviin sänkyihin. Yhdessä mukautetun Bed Control™ IoT -sovelluksen kanssa se auttaa säädettävien moottorisänkyjen käyttäjiä asentamaan LINAK-puheohjausratkaisun ja käyttämään sitä Google Home- tai Amazon Echo -laitteen kautta.

WiFi2LIN-moduuli

WiFi2LIN-yksikön avulla HOMELINE®-ratkaisut voidaan yhdistää Wi-Fi-verkkoon. Yhteys tuo mukanaan erilaisten IoT-ratkaisujen (Internet of Things, esineiden internet) käyttömahdollisuuden. Tällainen on esimerkiksi puheohjaus, joka voidaan lisätä tuotteitamme käyttäviin säädettäviin kalusteisiin niiden yhdistämiseksi älykotiin.

WiFi2LIN-yksikkö vastaanottaa puheohjausyksikön lähettämät tiedot ja komennot LINAK-pilvipalvelun kautta, ja näin sänky voidaan säätää mukavampaan asentoon yksinkertaisesti puhekomennoilla.

WiFi2LIN-yksikkö on yhteensopiva LA18 IC Advanced-, TD4 Advanced- ja TD5 Advanced -sänkymoottorien kanssa.

WiFi2LIN-yksikkö on helppo yhdistää. Se liitetään käyttökohteeseen yksinkertaisesti kytkemällä virtajohto ja LINbus-kaapeli tiedonsiirtoa varten käyttökohteen ja WiFi2LIN-yksikön välille. Tämän jälkeen käyttökohde tarvitsee vain käynnistää.

Yksikkö yhdistetään omaan kotiverkkoon Bed Control™ IoT -sovelluksella. Verkon kautta yksikkö muodostaa yhteyden LINAK®-pilvipalveluun, johon sänky rekisteröidään anonyymisti.

Käyttäjätilin tiedot tallennetaan LINAK HOMELINE -pilvipalveluun, ja tätä kautta käyttäjätili ja sänky yhdistetään toisiinsa. Tämän jälkeen käyttäjän on yhdistettävä käyttäjätilinsä älykotijärjestelmänsä käyttäjätiliin, jotta oikeaa sänkyä voitaisiin käyttää älykodin puhekomennoilla.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
WiFi2LIN-moduulin datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

WiFi2LIN moduulin käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan WiFi2LIN-moduulin valmistelu, asentaminen ja yhdistäminen karamoottoriin. Sisältää LED 1- ja LED 2 -merkkivalot.

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Esittelyssä säädettävien sänkyjen puheohjaus

Älykaiuttimia alkaa olla kaikkialla – myös makuuhuoneissa. Liitettävyyspakettimme avulla yrityksesi voi taata valmistamisensa sänkyjen tulevaisuuden, vahvistaa brändiään ja auttaa käyttäjiä muuttamaan arkirutiinejaan. Yrityksesi kannattaa aloittaa tuotteidensa parantaminen ja asiakkaidensa unelmien toteuttaminen LINAKin avulla jo tänään.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä