Uutiset 11. toukokuuta 2017

TD4 Standard vai TD4 Advanced?

LINAK laajentaa TD4 Standard- ja TD4 Advanced -malleilla sänkymoottorivalikoimaansa, jossa on nyt enemmän vaihtoehtoja säädettävien moottorisänkyjen suunnitteluun. TD4:n kaksi versiota näyttävät hyvin samanlaisilta. Se, kumpi versio sopii paremmin sänkyysi, riippuu täysin vaatimuksistasi.

Vaikka LINAK TD4 Standard- ja TD4 Advanced -sänkymoottoreissa on paljon samoja ominaisuuksia, kuten tyylikäs kapea muotoilu, alhainen melutaso, nopeudensäätö, sängynalusvalo, mekaaninen alaslasku ja Bluetooth®-yhteys, niissä on myös joitakin eroja.

Ulkoasu kertoo kaiken
TD4-mallin kaksi versiota ovat täysin uudenlaisia LINAK TWINDRIVE® -sänkymoottorimalleja, ja niihin on integroitu sekä monia nykyisiä että uusia ominaisuuksia. Mallit eroavat toisistaan siinä, että vaikka ominaisuudet on integroitu vakioina sekä TD4 Standard- että TD4 Advanced -malliin, jälkimmäiseen voidaan lisätä erilaisia lisätoimintoja.

Näiden kahden version ainoa konkreettinen ero on se, että TD4 Standard -mallissa on yksi liitäntä sähköjohdolle, kun taas TD4 Advanced -mallissa on RJ45-liitin sekä kaksi sähköliitäntää, joiden avulla säädettäviin sänkyjärjestelmiin voidaan lisätä edistyneitä toimintoja. Näin ne eroavat toisistaan ulkoisesti.

Toiminnot – yhtäläisyydet
Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi molemmat TD4:n versiot toimivat tasaisella nopeudella kuormasta riippumatta. Näin varmistetaan, että sänkyä voidaan säätää sulavasti. Kutsumme tätä nopeudensäädöksi.

TD4:n molemmat versiot on valmistettu ympäristöystävällisistä PVC-Free™-materiaaleista, ja niissä käytetään ZERO™-teknologiaaa, jonka ansiosta energiankulutus on valmiustilassa alle 0,1 W.

Toiminnot – eroavuudet
Yksi suurimmista eroista on mahdollisuus kytkeä muita laitteita TD4 Advanced -mallin liitäntöihin. Periaate on sama kuin CBH Advanced -mallissa, jossa on liitäntäkanavia ylimääräisille karamoottoreille ja lisävarusteille. Esimerkiksi (TD4:ään yhdistettyyn) CBH Advanced -malliin voidaan lisätä yhden karamoottorin järjestelmiä niska- ja jalkatukien säätämiseen.

TD4 Advanced eroaa TD4 Standard -mallista myös siinä, että siihen sisältyy muistipaikkatoiminto ja mahdollisuus kahden sängyn rinnakkaisajoon.

TD4 Advanced

Kumpi TD4-versio sopii tiettyyn käyttökohteeseen paremmin? Se riippuu asiakkaan tarpeista.  Saat lisätietoja paikallisesta LINAK-tytäryhtiöstä tai maahantuojalta.

Näytä kaikki TD4:n tuotetiedot.


Lyhyesti
TD4 Standard = Uusi TWINDRIVE Standard: enemmän integroituja ominaisuuksia.
TD4 Advanced = Uusi TWINDRIVE Standard + lisäkanavia CBH-ohjausyksikön kautta + rinnakkaisajo + muistipaikat.


Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.