Uutiset 26. syyskuuta 2018

Hyvännäköiset ja monikäyttöiset hoitopöydät

Uudet LINAK-karamoottorijärjestelmät tekevät sähköisesti säädettävistä hoito- ja tutkimuspöydistä entistä houkuttelevampia. Riittävän tehon, nopeuden, vakauden ja turvaominaisuuksien lisäksi myös muotoilu ja monikäyttöisyys ovat niissä tärkeitä tekijöitä.

Säädettävä hoitopöytä on monien terveydenhoidon ammattilaisten tärkein laite. Sen on pystyttävä nostamaan kaikenkokoiset potilaat turvallisesti, nopeasti ja miellyttävällä tavalla. Ja sen on suoriuduttava tehtävästä päivittäin monen vuoden ajan! 

Lineaaristen karamoottorien LA20 ja LA40 HP (korkea suorituskyky) sekä uusien LINAK OpenBus™ -ohjausyksiköiden (esim. CO61 ja CO71) käyttöönoton myötä hoitopöytien säätö on siirtynyt uuteen aikakauteen. Suorituskyky, mukavuus ja kaunis muotoilu kulkevat nyt käsi kädessä, ja tarjolla on enemmän vaihtoehtoja kuin aikaisemmin. 

Voimaa, käteviä toimintoja ja upeaa muotoilua
Monet terveydenhoidon ammattilaiset pyrkivät luomaan vastaanotolleen rentouttavan ja lähes kodikkaan tunnelman. Se edellyttää, että terveydenhoitolaitteiden valmistajat kiinnittävät huomiota myös muotoiluun

– ja LINAK tietää tämän. Meillä on vuosikymmenten kokemus sujuvan säädön, monimutkaisten liikekuvioiden ja intuitiivisten ohjausyksiköiden kehittämisestä, ja nyt olemme yhdistäneet niihin myös tyylikkään ulkoasun. Kun rakennat karamoottorijärjestelmän LINAK-tuotteiden pohjalle, saat seuraavat edut:

  • Voimaa ja luotettavuutta (esimerkiksi LA40 HP)
  • Edistyneet liikekuviot (OpenBus™-ohjausyksiköillä)
  • Intuitiivinen käsiohjain (esimerkiksi HB30)
  • Parempi ergonomia (FS3-jalkakytkin)

Kaikki nämä on integroitu hoitopöytään – tyylikkyydestä tinkimättä. LA20:n kompakti muotoilu ja nerokkaat kaapeliratkaisut takaavat esteettisen ulkonäön.

Koska kaikki LINAK-tuotevalikoiman osat sopivat yhteen, voit koota juuri omia tarpeitasi vastaavan järjestelmän: perusmallin, keskitasoisen tai edistyneen.

Jos haluat tietää, miten voimme tukea sovelluksesi suunnittelua ja lisätä hoitopöytääsi edistynyttä liikettä, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-toimipisteeseen.  

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.