Uutiset 4. heinäkuuta 2019

Tiedonjakamista uudessa karamoottoreiden oppimisympäristössä

Kaipaatko tarkempaa tietoa sähkökäyttöisistä lineaarisista karamoottoreista, ja haluatko tutustua teollisuuskäyttöön tarkoitettujen karamoottoreiden monipuoliseen teknologiaan? Jos näin on, sinulla kävi tuuri. Olemme avanneet sivustollemme täysin uuden Actuator Academy™ -osion, josta saat valtavasti tietoa karamoottoreista.

Nyt voit tutustua karamoottoreiden taustalla vaikuttavaan teknologiaan ja selvittää, mikä tekee karamoottorista erinomaisen vaihtoehdon teollisuuskäyttöön. Vasta perustettu Actuator Academy™ on videoista ja tiedosta koostuva sivusto, jolla esitellään karamoottoreiden tärkeimmät osat ja niiden vaikutus lineaaristen karamoottoreiden suorituskykyyn. Oppimisympäristössä on tietoa karamoottoreiden älykkäästä ohjauksesta ja teollisuuskäyttöön tarkoitettujen karamoottoreiden testauksesta sekä vinkkejä siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon sähkökäyttöistä liikeratkaisua valittaessa.

Liikeratkaisuja teollisuuskäyttöön jo 40 vuoden ajan
LINAK on jo 40 vuoden ajan toimittanut sähkökäyttöisiä karamoottoreita teollisuuden koneisiin ja laitteisiin eri puolilla maailmaa. Haluamme jakaa vuosien varrella keräämäämme tietoa. Juhlavuoden kunniaksi päätimme avata Actuator Academy -oppimisympäristön.

”Jos olet kiinnostunut teknologiasta ja haluat lisätietoja sähkökäyttöisistä liikeratkaisuista, kannattaa suunnata tänne”, LINAK® TECHLINE® -segmentin johtaja Morten Junker toteaa. 

”Actuator Academysta voi olla hyötyä myös niille, jotka etsivät sähkötoimista liikeratkaisua tiettyyn käyttökohteeseen, sillä Academy auttaa päätöksenteossa.”

Tiedonjakamisen ja karamoottoritekniikan tunnetuksi tekemisen ohella Morten Junker toivoo oppimisympäristön innostavan nuoria insinöörejä kehittämään sähkötoimista liikettä vielä entistäkin pidemmälle. 

Actuator Academy on jatkuvasti kehittyvä tietopankki
Actuator Academy -osiossa on runsaasti erilaista sisältöä, jonka aiheina ovat esimerkiksi karamoottoreiden jarrut ja kytkimet, tasavirtamoottorit sekä karan muotoilu. Morten Junkerin mukaan tämä on kuitenkin vasta alkua.

LINAK Actuator Academy -logo

”Olemme avanneet videoita ja tietoa tarjoavan oppimisympäristön, jossa kerrotaan nykyaikaisten sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottoreiden tärkeimmistä osista. Pyrimme myös lisäämään osioon jatkuvasti uutta materiaalia.
Meillä on vielä paljon kerrottavaa”,
Junker toteaa.

Tervetuloa teollisuuskäyttöön tarkoitettujen karamoottoreiden LINAK® Actuator Academy  -sivustolle.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.