Ota yhteyttä meihin
Uutiset 11. heinäkuuta 2019

Tutustu karamoottoreiden karojen ja vaihteiden tekniikkaan

Kara on päältäpäin katsottuna yksinkertainen osa. Se muodostaa kuitenkin sähkökäyttöisen lineaarisen karamoottorin perustan. Sama koskee myös karamoottorin vaihteita. LINAK® Actuator Academy™ -osiosta saat lisätietoja teollisuuskäyttöön tarkoitettujen karamoottoreiden karoista ja vaihteista sekä siitä, miten ne vaikuttavat suoraan karamoottorin tehokkuuteen, suorituskykyyn ja kestoikään.

Jotta nykyaikaisten sähkökäyttöisten karamoottoreiden toimintaa voisi täysin ymmärtää, on tutustuttava karoihin ja vaihteisiin. Tarjotaksemme perustiedot aiheesta olemme laatineet karamoottorin komponenteista videosarjan, jossa kerrotaan, mitä teollisuuskäyttöön tarkoitettuun karamoottoriin tarvitaan. Tule siis tutustumaan ja hankkimaan lisää tietoa. Alla olevissa videoissa asiantuntijamme Hunter kertoo karojen ja vaihteiden tekniikasta.

Kara – karamoottorin perusta
Tällä videolla kerrotaan tarkemmin karan laadusta ja nousukulmasta, itsepidättyvyyskyvystä sekä karamoottorin tehokkuudesta.

Vaihteet – suorituskyvyn optimointi
Haluatko lisätietoja teollisuuskäyttöön tarkoitetuissa lineaarisissa karamoottoreissa käytettävien vaihdetyyppien toiminnasta ja kestävyydestä? Katso tämä video ja opi lisää.

Uutta tietoa sähkökäyttöisistä karamoottoreista
Vasta perustettu Actuator Academy™ on sähkökäyttöistä lineaarista karamoottoritekniikkaa käsittelevä oppimisympäristö.

LINAK Actuator Academy -logo

”Jos olet kiinnostunut teknologiasta ja haluat lisätietoja sähkökäyttöisistä liikeratkaisuista, kannattaa suunnata tänne”, LINAK® TECHLINE® -segmentin johtaja Morten Junker toteaa.

Tervetuloa teollisuuskäyttöön tarkoitettujen karamoottoreiden LINAK Actuator Academy -oppimisympäristöön. Tutustu osion tarjontaan ja katso lisää videoita.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä