Ota yhteyttä meihin
Uutiset 20. elokuuta 2019

Miksi piirilevyt, kaapelit ja kytkimet ovat tärkeitä teollisuuskäyttöön tarkoitetuissa karamoottoreissa?

Monissa maatalouden ja teollisuuden kohteissa käytettävissä LINAK®-karamoottoreissa on integroidulla ohjaimella (IC) varustetut piirilevyt (PCB), jotka tukevat useita erilaisia väyläprotokollia. Actuator Academy™ -osiossa kerrotaan, mitä hyötyä oikeanlaisen piirilevyn käyttämisestä on, miten kytkin voi suojata teollisuuskoneita, ja miten oikeanlaiset kaapelit ja liittimet voivat auttaa optimoimaan karamoottorin suorituskyvyn.

Integroidulla ohjaimella (IC) varustetuissa nykyaikaisissa sähkökäyttöisissä karamoottoreissa on useita toimintoja, kuten karamoottorin takaisinkytkentä, pehmeä käynnistys ja pysäytys sekä lämpötilanmittaus. LINAKilla integroitu ohjain on osa teollisuuskäyttöön tarkoitetuissa karamoottoreissa käytettäviä piirilevyjä (PCB), ja ohjain tukee myös useita erilaisia väyläprotokollia. Näin karamoottorit voivat muodostaa yhteyden ulkoisiin ohjausjärjestelmiin ja tuottaa esimerkiksi tarkat takaisinkytkentätiedot.

Kytkintoiminto voi olla erittäin hyödyllinen raskaissa koneissa, joissa kuorma saattaa vaihdella paljon. Tämä koskee etenkin karamoottoreita, joissa ei ole piirilevyä tai muuta elektroniikkaa. Myös oikeanlaiset kaapelit ja liittimet vaikuttavat laitteiston suorituskykyyn ja auttavat suojaamaan karamoottoria.

Asiantuntijamme Hunter kertoo teollisuuden käyttökohteissa hyödynnettävissä laadukkaissa sähkökäyttöisissä karamoottoreissa käytettävien piirilevyjen, kytkinten, kaapeleiden ja liitinten tärkeimmistä ominaisuuksista.

Piirilevy – karamoottorin ”aivot”
Tutustu nykyaikaisen teollisuuskäyttöön tarkoitetun karamoottorin piirilevyn toimintaan ja integroidun ohjaimen (IC) eri toimintoihin.

Kytkin – moottorin ja vaihteiden suoja
Vaativaan teollisuuskäyttöön tarkoitetuissa karamoottoreissa kytkin auttaa suojaamaan teollisuuskoneita ja karamoottoria ylikuormitustilanteissa. Näin se tapahtuu.

Kaapelit ja liittimet – virtaa ja dataa
Tässä videossa selitetään virta- ja signaalikaapeleiden erot ja kerrotaan, miten sähkökäyttöiseen karamoottoriratkaisuun valitaan oikeanlaiset kaapelit ja liittimet.

 

LINAK Actuator Academy™

Actuator Academy™ -osiossa on lisää karamoottoritekniikkaa käsitteleviä videoita. Sieltä voit löytää uusia ideoita ja vastauksia karamoottoreita koskeviin kysymyksiin.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä