Uutiset 10. syyskuuta 2019

Pöytäsuunnittelu uudelle tasolle – esittelyssä DL PLUS™, jossa on näkymättömät liukujohteet

Säädettävien toimistopöytien valmistajilla on nyt entistä enemmän vaihtoehtoja toimistopöytien suunnittelussa. LINAK esittelee näkymättömän liukujohdeversion suositusta DL6-nostopilarista, nimeltään DL6 PLUS. Sen selkeä muotoilu tuo hienostuneen lisän ainutlaatuisiin pöytämalleihin.

Selkeä muotoilu on hallitseva elementti luotaessa säädettäviä toimistopöytiä tai huonekaluja kokoustiloihin, joten LINAK tarjoaa nyt optimoidun suunnitteluvaihtoehdon nostopilareihin.

Kutsumme tätä muotoilua nimellä DL PLUS™.

Se yhdistää LINAK®-nostopilarit näkymättömiin liukujohteisiin, minkä ansiosta pilariprofiilit näyttävät pelkistetyn tyylikkäiltä. Tämä antaa suunnittelijoille mahdollisuuden täyttää vaativimmankin asiakkaan toiveet.

DL-nostopilareiden vaihtoehdot lisääntyvät entisestään
DL PLUS on jälleen uusi vaihtoehto kattavaan DL-nostopilarivalikoimaan. Sen ensiesittely on erittäin suositussa DL6-nostopilarissa, josta on nyt saatavana jopa 7 vaihtoehtoa – DL6 Standard, DL6 IC (Integroitu ohjain), DL6, jossa kiinnitysraudat tai asennuskiinnike, DL6 PIEZO™, 1,200 N -versio raskaisiin työpisteisiin – ja nyt DL6 PLUS.

Plug & Play -kuvake

Plug and Play™ – kaikki osat sopivat yhteen
Kuten kaikki DL-nostopilarit, myös uusi DL6 PLUS on suunniteltu Plug & Play -ratkaisuksi, mikä tarkoittaa, että se sopii yhteen lähes minkä tahansa DESKLINE®-tuoteperheen tuotteen kanssa. Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmästäsi, kun lisäät DL PLUS -tuotteen kuvastoosi. Kaikki osat sopivat yhteen ja toimivat saumattomasti.

 

Jos haluat lisätietoa DL PLUS -mallista tai haluat tutustua pöytäjärjestelmäsi vaihtoehtoihin, ota yhteyttä paikalliseen LINAK®-toimistoon.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.