Uutiset 3. helmikuuta 2020

Television ääreen nukahtaminen ei ole enää mikään ongelma

LINAK® esittelee uuden uniajastintoiminnon HC40-käsiohjaimelle. Käsiohjainten HC40 FRAME™ ja HC40 TWIST™ Advanced-versioissa on vakiona tämä toiminto, joka lisää käyttömukavuutta ja tuo sänkyvalmistajille uusia brändäysmahdollisuuksia hyvien yöunien takaajana!

Monet meistä muistavat ajan, jolloin televisionkatselun tai kirjan lukemisen aikana nukahtamisen jälkeen yöllä herättäessä oltiin edelleen istuma-asennossa – niska kipeänä tai jalka puutuneena oudon asennon vuoksi.

Tuttu tilanne monille. Ennen uuden LINAK®-käsiohjaimen HC40 kehittämistä järjestimme säädettävien moottorisänkyjen käyttäjille kattavan kyselyn, jossa monet mainitsivat nimenomaan television ääreen nukahtamisen.

Tosielämän tarpeiden täyttäminen
Säädettävien moottorisänkyjen tarkoituksena ei luonnollisestikaan ole aiheuttaa vaivaa niiden käyttäjille. Siksi päätimmekin lisätä säätimiimme televisioista tutun uniajastimen. Nyt sänky voidaan asettaa siirtymään automaattisesti ”nukkuma-asentoon” tietyn ajan kuluttua samalla tavoin kuin televisio sammutetaan automaattisesti ajastimella. Kutsumme tätä toimintoa uniajastimeksi*.

Sitä on erittäin helppo käyttää ja se ratkaisee monien sähkösäädettävien sänkyjen käyttäjien huolen istuma-asentoon nukahtamisesta.

Television ääreen nukahtaminen ei ole enää mikään ongelma
 

Brändin yhdistäminen hyviin yöuniin
LINAK® HC40 -käsiohjaimet  – HC40 FRAME™ ja HC40 TWIST™ lisäävät käyttömukavuutta ja parantavat käyttäjien käsitystä yrityksesi brändistä käyttömukavuuden tuojana. Kummankin säätimen Advanced-versiossa on vakiona uniajastin, joka tuo lisäarvoa sekä yrityksesi brändille että asiakkaillenne.

Kuluttajat ovat mitä ilmeisimmin valmiita maksamaan paremmasta unenlaadusta, joten mukavuus on erinomainen myyntivaltti. Yrityksesi voi tarjota asiakkailleen taas uuden käyttäjien arvostaman toiminnon. Me tiedämme tämän siksi, että kysyimme sitä käyttäjiltä!

Kun yrityksesi brändi yhdistetään käyttömukavuuteen, parannatte samalla käyttäjien unen- ja elämänlaatua.

Uniajastintoiminto voidaan sisällyttää sekä HC40 TWIST™ Advanced- että HC40 FRAME™ Advanced -versioon.Uniajastintoiminto voidaan sisällyttää sekä HC40 TWIST™ Advanced- että HC40 FRAME™ Advanced -versioon.
 

*Uniajastinta voidaan käyttää vain, jos automaattinen säätö on käytössä. 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.