Järjestelmä

Advanced-karamoottorijärjestelmät säädettäviin kotisänkyihin

Advanced-karamoottorijärjestelmät on tarkoitettu sänkyihin, joissa on selkänojan ja jalkatuen säätämisen ja muiden perustoimintojen lisäksi joitakin lisätoimintoja, kuten muistipaikat, hierontatoiminto ja erilaisia lisäasetuksia.

Yhden tai kahden karamoottorin Advanced-järjestelmät on suunniteltu sänkyihin, joissa tarvitaan ylimääräistä karamoottoria ja erilaisia lisävarusteita. Sänkymoottorit ovat hiljaisia, ja pienen kokonsa ansiosta ne tuovat runsaasti lisätilaa sängyn alle. Lisäksi niihin on integroitu erilaisia lisäominaisuuksia, kuten muistipaikat suosikkiasennoille, sängynalusvalo sekä mahdollisuus erilaisiin lisäominaisuuksiin, kuten hierontamoottoreihin.

Järjestelmät on suunniteltu integroitaviksi saumattomasti – tavallisesti säädettävän moottorisängyn kanssa – sängyn yleisilmettä muuttamatta.

Järjestelmäversiot eri ratkaisuja varten
Sekä innovatiivisen LINAK TWINDRIVE® -sänkymoottorin että kompaktin ja tehokkaan yhden karamoottorin LA18 IC -järjestelmän Advanced-versioista on saatavana erilaisia järjestelmävaihtoehtoja. Se, mikä vaihtoehto sopii parhaiten kuhunkin käyttökohteeseen, riippuu sängyn muotoilusta.

TD4 Advanced on ihanteellinen sälepohjasänkyihin, joissa on säädettävä selkänoja ja jalkatuki.

TD5 Advanced soveltuu ihanteellisesti säädettävällä selkänojalla ja jalkatuella varustettuihin joustinpatjasänkyihin, sillä sen nostovoima on jopa 7 000 N.

Yhden karamoottorin LA18 IC Advanced -järjestelmä soveltuu kaikentyyppisiin yhdelle karamoottorille suunniteltuihin sänkyihin, sillä LA18 IC -karamoottorin nostovoima on peräti 6 000 N. IC-teknologian ansiosta asennettavia johtoja ja osia on vähemmän kuin muissa yhden karamoottorin järjestelmissä. Järjestelmä tukee säädettäviä selkänojia ja jalkatukia, ja siihen voidaan lisätä myös valinnaisia lisäominaisuuksia, kuten niska- ja jalkatukien säätö. Siihen voidaan myös tallentaa muistipaikkoja ja lisätä hierontatoiminto.

 
Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa play-icon

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

LINAK HC40 FRAME -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 FRAME™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Bed Control -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

HC40 FRAME™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. HC40 FRAME™ -version metallikehys erottaa sen ulkoisesti HC40 TWIST™ -mallista.

HC40 TWIST™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Ainutlaatuinen, kierteisesti muotoiltu HC40 TWIST™ eroaa ulkoasultaan HC40 FRAME™ -versioista