Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Luo PVC-vapaa makuuhuone ja koti

Säädettäviin huonekaluihin, kuten kotisänkyihin ja nojatuoleihin, tarkoitettuihin LINAKin PVC-Free™-tuotteisiin kuuluvat niin kaapelit, yhden karamoottorin järjestelmät, sänkymoottorit kuin käsiohjaimetkin.

Luo PVC-vapaa makuuhuone säädettäviin kotisänkyihin kehitetyillä LINAK-karamoottoreilla

LINAKin iskulauseena on ”We improve your life”. Se tarkoittaa sitä, että pidämme huolta ilmastosta ja ympäristöstä. Sen vuoksi LINAKin insinöörit kehittävät ja parantavat tuotteitamme jatkuvasti minimoidakseen niiden ympäristövaikutukset. Eräs tapa on pitää mielessä, että polyvinyylikloridia eli PVC:tä sisältäville materiaaleille on olemassa vaihtoehtoja.

Säädettäviin kotisänkyihin tarkoitetut PVC-vapaat tuotteet, kuten yhden karamoottorin järjestelmät, TWINDRIVE®-sänkymoottorit sekä kaapelit ja käsiohjaimet, ovat saaneet LINAK PVC-Free™ -merkinnän. Näin sänkyvalmistajat ja suunnittelijat sekä tuotemerkit pystyvät tuotteidemme avulla suunnittelemaan asiakkailleen entistä ympäristöystävällisempiä sänkyjä.

Tiesitkö, että...?
PVC on muovityyppi, jota käytetään usein kaapeleissa ja sähkökomponenteissa. Jotta PVC:stä saataisiin taipuisaa, siihen lisätään pehmentimiä – useimmiten ftalaatteja. Ftalaattien epäillään häiritsevän hormoneja, liittyvän useiden pitkäaikaissairauksien puhkeamiseen ja aiheuttavan synnynnäisiä epämuodostumia. PVC on kierrätettävä erillään muista muoveista, mikä voi olla kallista. Poltettaessa PVC:stä vapautuu lisäksi dioksiineja.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekaaninen alaslasku play-icon

LINAK TWINDRIVE® TD4 Mekaaninen alaslasku

LINAK TWINDRIVE® TD4 Asennus play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 asennus

LINAK TWINDRIVE® TD4 Yhdistäminen play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 yhdistäminen

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa play-icon

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä