Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Tehokkuutta, ergonomiaa ja turvallisuutta

Tehokkuus on ensiarvoisen tärkeää, kun henkilöstön on työskenneltävä tiukkojen aikataulujen mukaisesti. Ergonomisella lähestymistavalla varmistetaan, etteivät kömpelöt ja tarpeettomat liikkeet aiheuta hoitajille selkävammoja, ja ergonomiset ratkaisut parantavat potilaidenkin oloja.

Kuvia, joissa näytetään, miten LINAK-ratkaisut helpottavat ihmisten arkea.

Myös turvallisuus on elintärkeää – sekä fyysisestä näkökulmasta että infektioiden kannalta katsottuna. LINAK pyrkii suojaamaan hoitohenkilökuntaa ja potilaita vammoilta ja infektioilta. Teemme tämän parantamalla ergonomiaa ja ehkäisemällä ristikontaminaatioita.

Katso alta, miten LINAK® parantaa ihmisten arkea kaikissa ratkaisujensa käyttötilanteissa.

 

Pehmeä käynnistys- ja pysäytystekniikka (soft start/stop)

Pehmeä käynnistys- ja pysäytystekniikka vähentää äkillisiä liikkeitä nostimia käytettäessä ja parantaa näin potilaiden mukavuutta.

 
 

Turbotehostus

Turbotehostuksen avulla kuormittamatonta nostinta voidaan käyttää 30 % suuremmalla nopeudella. Työskentelyä voi sujuvoittaa turvallisuudesta tinkimättä, sillä nostimen voi pysäköidä ja säätää oikeaan asentoon tavallista nopeammin. Turbotehostuksen ansiosta varsinaiseen hoitotyöhön jää enemmän aikaa.

Lue lisää turbotehostusratkaisuista potilasnostimiin.

 
 

Langaton yhteys

Langaton käsiohjain tekee ratkaisusta johdottoman. Langattomat käsiohjaimemme on suunniteltu kaikentyyppisille hoitosängyille, -tuoleille ja -pöydille, ja niiden käyttö vähentää kaapeleihin kompastumisen vaaraa ja parantaa näin hoitajien työturvallisuutta. Langattomia käsiohjaimia käytettäessä johdot eivät mene rikki eikä niitä tarvitse puhdistaa, joten langattomuus parantaa myös hygieniaa.

Lue lisää langattomista ratkaisuistamme hoitosänkyihin ja nostimiin.

 
 

OneConnect™

Etäpalvelusta käyttäjät saavat välitöntä tukea OneConnect-sovelluksen kautta, jolloin pienet ongelmat voidaan ratkaista nopeasti. Sovellus näyttää laitteiden reaaliaikaisen tilan, kuten akun varauksen, mikä nopeuttaa vianmääritystä ja auttaa palauttamaan laitteet nopeammin käyttöön. Huoltoteknikot voivat diagnosoida laitteen etäyhteydellä ja varmistaa näin, että he ottavat kaikki tarvittavat varaosat mukaan paikan päälle tullessaan. Tämä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Lue lisää OneConnect-ratkaisuista hoitosänkyihin ja nostimiin.

 
 

IPX6 Washable DURA™

Hygienia on ratkaisevan tärkeää infektiovaaran vähentämisessä. Hoitosänkyjen manuaalinen puhdistaminen voi olla hidasta ja tehotonta. Se voidaan jättää historiaan käyttämällä ratkaisuja, jotka kestävät rankkaakin koneellista pesua. IPX6 Washable DURA™ -suojatut LINAK-järjestelmät voidaan pestä pesutunnelissa.

Lue lisää LINAKin hygieniaratkaisuista hoitosänkyihin ja nostimiin.

 
 

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä