Ota yhteyttä meihin
Referenssi

LINAK-karamoottorit helpottavat suunnittelua

Vaivattomien ja tehokkaiden ratkaisujen merkitys rakennuskoneiden suunnittelussa kasvaa jatkuvasti. Sähkökäyttöiset karamoottorit ovat helpottaneet rakennuskoneiden suunnittelua Turkin Ankarassa toimivassa HİDROMEKissa.

Referenssi

HİDROMEK on tuttu nimi kovasti kilpaillussa rakennuskoneteollisuudessa, ja yritys myykin koneitaan yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Yrityksen itsensä mukaan sen menestyksen taustalla on teknologiaan ja tuotekehitykseen panostaminen. Yrityksen suunnittelustudion johtaja Hakan Telışık kertoo:

”...pyrimme kehittämään ainutlaatuisesti muotoiltuja laatutuotteita asiakasuskollisuuden säilyttämiseksi. Tuotekehitys on meille erittäin tärkeää ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.”

 

Tuotteiden laatu ja luotettavuus olivat ratkaisevia tekijöitä päätöksenteossa

HİDROMEK päätti käyttää LINAK®-karamoottoreita sellaisissa raskaiden koneidensa osissa, joissa tavallisesti käytetään hydraulijärjestelmiä. Tämä helpotti suunnitteluprosessia, ja samalla yritys pystyi hyödyntämään sähkökäyttöisten karamoottorien muutkin edut.

”Jotta hydraulijärjestelmät toimisivat, hydraulilinja on ohjattava koneessa tiettyyn kohtaan. Järjestelmää on myös käytettävä tietyllä paineella ja hallittava tietyillä venttiileillä. Hydraulijärjestelmää ja sen eri osia on myös huollettava säännöllisesti”, Telışık kuvailee ja korostaa: ”Sähkökäyttöisillä karamoottoreilla tiettyjä mekanismeja voidaan käyttää vaivattomasti. Pelkkä sähköjännitteen ohjaaminen oikeaan paikkaan riittää, eikä huoltoja tarvita. Koska tämä tuo joustavuutta suunnitteluun ja valmistukseen, käytämme aina mieluummin tällaisissa mekanismeissa sähkökäyttöisiä karamoottoreita. Olemmekin käyttäneet niitä ongelmitta jo vuosikausia.”

HİDROMEK on valinnut sähkökäyttöisen LA36-karamoottorin pyöräkuormaajiensa sekä hiljattain julkistamansa maantiivistimen pääkoneluukkujen avaamiseen. Paitsi että tämä helpottaa suunnittelua, se myös tuo koneen huollettavat kohteet paremmin ulottuville.

Yritys suosii koneluukkujen nostamisessa LA36-karamoottoria, sillä sen voima, iskunpituus ja IP-suojaus ovat käyttökohteeseen ihanteelliset.

Referenssi
 

Telışık kertoo, miksi yritys haluaa tehdä yhteistyötä juuri LINAKin kanssa: ”Työskentelemme mieluiten alansa parhaiden komponenttivalmistajien kanssa, sillä päätavoitteenamme on valmistaa korkealaatuisia, luotettavasti toimivia tuotteita. Yhteistyömme LINAKin kanssa sujuu erinomaisesti niin kaupallisissa kuin teknisissäkin asioissa, ja luotamme heidän karamoottoriensa laatuun.”

 

Sähkökäyttöisyyden tulevaisuus alalla

HİDROMEK uskoo, että rakennuskoneteollisuuden tulevaisuus on sähkökäyttöisissä ratkaisuissa, ja koska yritys haluaa olla alan edelläkävijöiden joukossa, se on luonut sähköajoneuvoille oman HICON-alabrändinsä. Yritys on myös kehittänyt tämän tuoteperheen ensimmäisen tuotteen eli maailman ensimmäisen sähkökäyttöisen pyöräkaivinkoneen nimeltään HİDROMEK HICON 7W. Koneen prototyyppi esiteltiin vuonna 2020, ja HİDROMEK panostaa sen massatuotantoon.

HİDROMEK on valinnut LA25-karamoottorin HICON 7W:n sähkökäyttöisen koneluukun nostamiseen, sillä näin koneen huollettavat osat ovat helposti käsiteltävissä. LA25 valittiin erityisesti sen kompaktin muotoilun ansiosta.

Saat lisätietoja rakennusteollisuuden käyttökohteisiin tarkoitetuista karamoottoriratkaisuista paikallisesta LINAK-tytäryhtiöstä.

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä