Lisävarusteet

Latauspiste

Tämä jalustallisiin nojatuoleihin suunniteltu latauspiste on tyylikäs ja innovatiivinen. Kaikki kaapeliliitinten versiot ja latauspisteet on suunniteltu ohjaamaan käyttäjää niin, että liittimet eivät vaurioidu eikä henkilövahinkoja satu, jos kaapeli sattuisi tarttumaan johonkin.

Katso video: LINAK-karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin play-icon

LINAK-karamoottorijärjestelmä nojatuoleihin. Kun mukavuus on tärkeintä.

Latauspiste

LINAK CP -sarjaan kuuluu useita innovatiivisia ja tyylikkäitä latauspisteitä jalustallisille nojatuoleille. LINAK® on kehittänyt CP-latauspisteensä niin, että se sopii tyyliltään erinomaisesti tyylikkäisiin jalustallisiin nojatuoleihin. Se vastaa kalustevalmistajien pyyntöihin huomaamattomasta virtaliitännästä sekä jälleenmyyjien toiveisiin säädettävien nojatuolien laatuongelmien minimoinnista.

LINAK® CP -latauspisteestä on saatavana useita versioita:

  1. Vaivaton kaapeliliitäntä
  2. Perusmallinen latauspiste LED-merkkivalolla

Kaapeli turvavaijerilla on saatavana lisävarusteena. Vaijeri on lyhyt ja kiinnitetään latauspisteen ja virtajohdon välille.

Se suojaa sekä kaapeleita että liittimiä ja estää vakavat henkilövahingot, jos kaapeli sattuu tarttumaan johonkin. Tällaisissa tilanteissa turvavaijeri irrottaa kaapeleiden päät liittimistä nopeasti, joten kaapelit ja liittimet eivät mene rikki.

Tuolin uudelleenkytkeminen on helppoa – turvavaijeri yksinkertaisesti asetetaan takaisin paikalleen.

LA10-järjestelmän datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

LA10-järjestelmän käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan jalustallisille nojatuoleille tarkoitetun LA10-karamoottorijärjestelmän parikytkentä, käyttöönotto ja käyttö.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.