Ota yhteyttä meihin
Ohjaimet

HL400

Tämä käsiohjain on suunniteltu pitkäaikaishoidossa käytettävien LINAK-karamoottorijärjestelmien intuitiiviseen ohjaamiseen. HL400-käsiohjaimella käyttäjä voi tarvittaessa lukita toimintoja vaivattomasti potilaiden turvallisuuden varmistamiseksi. Tämä pelkistetysti muotoiltu IPX6-luokiteltu ohjain on helppo pitää puhtaana, ja sitä voivat käyttää niin vasen- kuin oikeakätisetkin.

HL400

HL400 on suunniteltu mitä erilaisimpiin terveydenhuollon käyttökohteisiin, kuten koti- ja laitoshoitosänkyihin, hoitotuoleihin, potilasnostimiin ja muihin lääketieteellisiin laitteisiin. Siinä on tilaa jopa viidelle painikeriville, ja sen mekaanisen lukitustoiminnon ansiosta eri toimintoja voidaan lukita valikoivasti avaimella.

HL400-käsiohjainta voidaan käyttää joidenkin LINAKin® analogisten ja OpenBus™-ohjausyksikköjen kanssa. Tämä IPX6-luokiteltu käsiohjain on helppo puhdistaa, ja sen selkeän ja intuitiivisen muotoilun ansiosta sekä vasen- että oikeakätiset voivat käyttää sitä vaivattomasti. Siihen on saatavilla kolme erilaista kiinnityskoukkua, joten se soveltuu hyvin useimpiin käyttökohteisiin.

HL400 on vaihtoehtoinen ratkaisu edistyneemmille LINAK-käsiohjaimille, kuten HB400:lle, sekä ergonomialtaan parannettu vaihtoehto samantyyppisille mekaanisesti lukittaville LINAK-käsiohjaimille.

HL400-käsiohjaimessa on seuraavat toiminnot:

  • Eri toimintojen lukitseminen LINAK-avaimella
  • Jopa 5 painikeriviä
  • Jopa 5 karamoottorin aktivointimahdollisuus
  • LINAKin analoginen ratkaisu tai OpenBus-teknologia
  • Intuitiivinen muotoilu ja helppokäyttöisyys
  • Ergonominen ja helppo puhdistaa

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
HL400-datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

2D-piirustuksen kuvake

2D-kuvat

3D-mallin kuvake

3D-mallit

Käsiohjainten käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

Focus on floor beds

Sängyt voidaan suunnitella niin, että ne on mahdollista laskea lähes lattian tasolle. Sängyn laskumahdollisuuden ansiosta loppukäyttäjä voi ehkäistä sairaalapotilaiden ja iäkkäiden henkilöiden tapaturmia.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

Perustason OpenBus™-järjestelmä sairaalasänkyihin

Säädettävät karamoottoriratkaisut moderniin terveydenhuoltoon. Päivitä analoginen karamoottorijärjestelmä, niin pääset nauttimaan OpenBus™-teknologian lukuisista eduista

HL400-infolehti

Suunniteltu LINAK-karamoottorijärjestelmien intuitiiviseen ohjaukseen pitkäaikaishoidossa.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä