Uutiset 26. tammikuuta 2017

DL12XL – LINAK esittelee uuden korkean nostopilarin näyttötelineisiin

Uuden DL12XL-inline-pilarin maksimipituus on 1 700 mm. Ensisijaisesti suurille näytöille suunniteltu uusi pilari lisää näytön korkeussäädön käyttöä auditorioissa ja muissa suurissa tiloissa.

Suurimmasta tuotevalikoimastamme tuli entistä suurempi

LINAKilla on pitkä kokemus sähkökäyttöisten lineaaristen karamoottoreiden, kuten nostopilarien, kehittämisestä. Tämä on ollut ydinosaamistamme jo yli 30 vuoden ajan. Tältä pohjalta olemme kehittäneet markkinoiden laajimman XL-pilareiden tuotevalikoiman.

XL-sarjaan lisätään nyt uusi tuote: DL12XL. Se täydentää tuotevalikoimaamme ja eroaa muista XL-sarjan tuotteista, sillä se on tyypiltään inline-pilari. Koska siinä ei ole perinteistä moottorikoteloa, suunnittelijat saavat tavallista vapaammat kädet.

Pyrimme aina tekemään tuotteistamme tyylikkäitä ja huomaamattomia niin, että ne eivät rajoita asiakkaidemme tuotteiden suunnittelua”, toteaa tuotepäällikkömme Birgitte Holm-Melin.

PIEZOTM-teknologia vakiona

DL12XL sisältää PIEZO-ominaisuuden vakiona. Tämä törmäyssuojaus takaa, että kaikki näytön nostamisen tai laskemisen tiellä olevat esteet pysäyttävät liikkeen ja kääntävät sen, jottei törmäystä tapahtuisi. PIEZO-anturi on integroitu pilariin huomaamattomasti, joten sitä ei tarvitse asentaa erikseen.

Tämä LINAK-tekniikka tunnetaan kaikkialla maailmassa, sillä sitä käytetään säädettävissä työpöydissä estämään törmäysten aiheuttamia vaurioita.

DL12XL-nostopilari tarjoaa seuraavat edut:
  • Pienet asennusmitat ja pitkä iskunpituus
  • PIEZO-törmayksenestojärjestelmä vakiona
  • Tyylikäs muotoilu
Tekniset tiedot:
  • Maksimivoima: 600 N/jalka
  • Iskunpituus: 999 mm
  • Asennusmitta: 700 mm
DL12XL – LINAK esittelee uuden korkean nostopilarin näyttötelineisiin

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.