Ota yhteyttä meihin
Uutiset 5. tammikuuta 2018

LINAK nostaa konepestävien terveydenhoitotuotteiden laatutasoa

LINAK IPX6 Washable DURA™-standardin avulla säädettävien sairaalalaitteiden valmistajat voivat tarjota tuotteita, jotka kestävät toistuvaa konepesua vuosikausia.

LINAK nostaa konepestävien terveydenhoitotuotteiden laatutasoa

Sairaaloiden hygieniaa koskevat kansainväliset vaatimukset kiristyvät jatkuvasti. LINAKin tuotteet eivät ainoastaan täytä näitä vaatimuksia – vaan ylittävät ne. Tämä parantaa sairaalalaitteiden valmistajien kilpailukykyä.

Sairaalabakteerit ja -infektiot aiheuttavat vuosittain miljoonakustannukset maailmanlaajuisesti. WHO:n mukaan 7–10 sadasta potilaasta saa infektion sairaalassa, joten tilanteen parantamisesta on tullut yksi terveydenhuollon ammattilaisten tärkeimmistä painopisteistä kaikkialla maailmassa. 

LINAK on panostanut hygieniaan jo yli 30 vuotta kehittäessään sähkökäyttöisiä karamoottorijärjestelmiä terveydenhuollon säädettäviin sovelluksiin. Koska sairaalalaitteiden standardit ja vaatimukset ovat jatkuvasti tiukentuneet, LINAK on kehittänyt tuotteitaan intensiivisesti erilaisten tutkimusten avulla sekä tavallista tiiviimmällä tuotekehityksellä ja -testauksella. Tämä tarkoittaa sitä, että LINAK ei ole pelkästään noudattanut voimassa olevia säädöksiä, vaan on myös auttanut kehittämään niitä.


Pestävien sovellusten standardien kehittäminen
Uusia materiaaleja ja komponentteja analysoidessaan ja kestävyystestejä tehdessään LINAKin insinöörit kehittävät jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka ylittävät nykyisten standardien vaatimukset. Tältä pohjalta on kehitetty myös täysin uusi standardimme, LINAK IPX6 Washable DURA™, jonka ansiosta sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät kestävät toistuvaa konepesua vuosikausia. 
LINAKin insinöörit tuovat säädettävien sairaalasänkyjen ja muiden vastaavanlaisten laitteiden valmistajille enemmän mielenrauhaa tekemällä LINAK-tuotteille yhä tiukempia ja pitkäkestoisempia testejä. Näin varmistetaan, että tuotteet kestävät mahdollisimman pitkään ja täyttävät tarvittavat vaatimukset.

Uusi IPX6 Washable DURA™ -standardi on tarkoitettu parantamaan sairaaloiden hygieniaa sallimalla säädettävien laitteiden (esim. sairaalasängyt) konepesun huomattavasti useammin kuin nykyinen standardi edellyttää. Näin valmistajat pystyvät tarjoamaan pitkäikäisiä sovelluksia ja ratkaisuja, jotka pysyvät täysin toimintakuntoisina kun niitä konepestään kuumalla vedellä ja vahvoilla pesuaineilla.  

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.