Ota yhteyttä meihin
Uutiset 15. toukokuuta 2018

Tarjoa asiakkaillesi sängyn mobiiliohjaus

Kun säädettävissä kotisängyissä käytetään LINAKin karamoottorijärjestelmää, valittavana on kolme erilaista mobiiliversiota sänkyjen ohjaukseen.

Mobiililaitteille tarkoitetut sovellukset yleistyvät nopeasti, ja asiakkaat seuraavat trendiä innokkaasti - ja niin tekee myös LINAK. Sen olemme kehittäneet LINAK Bed Control™ -sovelluksen, mahdollisuuden räätälöidä Bed Control™ -sovellusta sekä ohjelmistotyökalun (SDK:n) oman ainutlaatuisen sovelluksen luomiseen.

Kaikkia LINAKin säädettäviä kotisänkyjärjestelmiä, joissa on joko TD4-sänkymoottori tai LINAK Bluetooth® -sovitin, on mahdollista ohjata jokaisella näistä sovellusvaihtoehdoista. Asiakkaasi käyttävät jo älypuhelinta tai muita mobiililaitteita arjessaan. Miksi niitä ei siis käytettäisi myös sänkyjen säätöön?

Kolme vaihtoehtoa ovat:

LINAK Bed Control -sovellus: Sinun tarvitsee vain kertoa asiakkaillesi, että he voivat ladata sovelluskaupasta LINAK Bed Control™ -sovelluksen. Sovellus on maksuton ja heti ladattavissa App Storesta.

Bed Control -sovelluksen räätälöinti: Esittele brändiäsi sovelluskaupoissa omalla sovelluksella. Valitse Bed Control™ -sovellukseen haluamasi taustaväri, logo ja linkit, ja anna meidän huolehtia lopusta. Bränditietoisuuden rakentamiseen tarvitaan vain kolme yksinkertaista vaihetta.

Ohjelmistotyökalu (SDK): Räätälöi sovellus tarpeidesi mukaiseksi. LINAKin ohjelmistotyökalun ja sovelluskehittäjän avulla loppukäyttäjille voidaan luoda räätälöityjä ratkaisuja. 

Jos haluat lisätietoja ohjelmistotyökalusta ja muista LINAKin digitaalisista tuotteista tai jos haluat kysyä mielipidettämme jostakin ideastasi, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä