Ota yhteyttä meihin
Uutiset 6. kesäkuuta 2018

Luo yhdistettävien pöytien ratkaisuja IC-nostopilareilla

Koska yhdistettävien pöytien järjestelmät ovat edelleen yksi toimistojen nopeimmin kasvavista sovelluksista, LINAK tarjoaa edelleen uusia ratkaisuja näiden sovellusten entistä joustavampaa suunnittelua ja tuotantoa varten. LINAKin kiinnitysraudat ovat saatavana valinnaisena kahteen suorakulmaiseen ja yhteen nelikulmaiseen DL IC -nostopilariin.

Luo yhdistettävien pöytien ratkaisuja IC-nostopilareilla

IC on perustason toimistopöytiin kehitetty integroidun ohjausyksikön (IC) sisältävä LINAK®-nostopilarisarja, jonka ylläpito, ohjaus ja asennus on helppoa. Nyt suorakulmaiset DL5IC - ja DL6IC -nostopilarit sekä nelikulmaiset DL19IC-nostopilarit ovat saatavana esiasennetuilla kiinnitysraudoilla uutena vakio-ominaisuutena.

Vakiomalliset kiinnitysraudat helpottavat suunnittelua
Vakiomalliset kiinnitysraudat auttavat erilaisten yhdistelmäpöytäratkaisujen suunnittelussa. Se tarkoittaa, että pöydän kiinnitystangon pystyy yhdistämään suoraan kiinnitysrautaan. Valmiiksi porattujen asennusreikien avulla voi luoda oman pöytärakenteen ja yhdistää sen LINAK-nostopilareiden kanssa.

Helppo asentaa peruspöytiin
DL IC -järjestelmä on sarja, joka koostuu kahdesta nostopilarista: isäntäpilarista, jossa on sisäänrakennettu ohjausyksikkö ja seuraajapilarista. Sinun tarvitsee vain liittää nämä kaksi nostopilaria toisiinsa, valita pöytäohjain ja kytkeä SMPS-virtalähde. 

Tutustu LINAKin tuotevalikoimaan
LINAKilla on yli 30 vuoden kokemus sähkökäyttöisistä lineaarisista karamoottoreista. Yritys on korkeussäädettävien pöytäratkaisujen suunnannäyttäjä ja sillä on markkinoiden laajin tuotevalikoima.
 
Tutustu LINAK® DESKLINE®-tuotevalikoimaan, joka sisältää korkealaatuisia ratkaisuja toimistopöytiin. 


Luo yhdistelmäpöytäratkaisuja IC-nostopilareiden avulla
Yhdistelmäpöytien taustaa
Yritysten on jatkuvasti mietittävä, kuinka hyödyntää rajoitettua toimistotilaa optimaalisesti. Ainutlaatuiset yhdistettävien pöytien järjestelmät tarjoavat joustavuutta pöytien suunnitteluun ja auttavat asiakkaita toimiston sisustamisessa. Katso lisätietoja yhdistettävien pöytien järjestelmistä ja niiden kiinnityksestä osiossa Teknologia ja trendit.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä