Uutiset 3. syyskuuta 2018

LINAK esittelee kattavan Desk Frame -toimistopöytäratkaisun

LINAK Desk Frame 1 on kokonaisratkaisu työpöytien valmistajille. Erilaisiin tarpeisiin mukautuvassa konseptissa on kolme osaa: Kick & Click™ -ylärunko, DL SetPack -pilarisarja ja DL Feet -jalkavasteet.

Uusi Desk Frame 1 (DF1) -ratkaisu mukautuu tarpeidesi mukaan. Erilaisiin tarpeisiin mukautuva kokonaisratkaisu sisältää kaikki sähköisesti säädettävän työpöydän elementit. Setissä on kolme valmiiksi pakattua sarjaa, joita voi yhdistellä monin eri tavoin. Siinä on kaikki tarvittava: Runko. Nostopilarit. Jalkavasteet.

Kolmella sarjalla tuhansia mahdollisuuksia
Kaupankäynti on helppoa ja joustavaa, kun saat kaiken samalta toimittajalta. DF1 sisältää pöydän osat (runkoratkaisun, nostopilarit ja jalkavasteet) erikseen pakattuina sarjoina. Se tekee tuotteiden käsittelystä kevyempää, helpompaa ja tehokkaampaa. 

Desk frame 1 Kick & Click

Runko. Helppo ja innovatiivinen kokoamistapa
Valitse ensin pöytääsi Kick & Click™ -runko. Sen kokoaminen sujuu nopeasti, sillä ruuveja ei tarvita. Nostopilarit napsautetaan paikalleen kevyesti polkaisemalla. 

 
Desk Frame 1 DL SetPack

Nostopilarit: Lisää seuraavaksi nostopilarit sisältävä setti
Valitse haluamasi nostopilarit DL SetPack -ratkaisuna, niin saat samassa paketissa kahden nostopilarin lisäksi ohjausyksikön ja pöytäohjaimen sekä lisävarusteet. Saat siis kaiken tarvittavan sähkösäädettävään pöytään ja täyden suunnitteluvapauden, koska jokaisesta osasta on saatavana eri versioita. 

 
Desk Frame 1 Jalkavasteet

Jalkavasteet: 10 vaihtoehtoa
Viimeistele LINAK Desk Frame -ratkaisusi uusilla DL Feet -jalkavasteilla. Ne sopivat täydellisesti DL-nostopilareihin. Valittavana on kaksi eri pituutta ja kaksi asennustyyliä (jalkavasteen pintaan asennettuna tai jalkavasteeseen upotettuna). Koska jalkavasteet ovat muodoiltaan tyylikkäät ja neutraalit, ne sopivat saumatta yhteen erilaisten työpöytien kanssa.

 

Lisätietoja LINAK Desk Frame 1 -ratkaisusta on Teknologia ja trendit -osiossa.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.