Uutiset 21. toukokuuta 2019

Uusi käsiohjain HC40 – "Designed with you in mind"

LINAK® vie säädettävien sänkyjärjestelmien käsiohjaimet aivan uudelle aikakaudelle ennennäkemättömillä ominaisuuksilla. Uusi HC40-käsiohjainten tuoteperhe asettaa entistä monipuolisemmat standardit sekä käyttäjäpalautteen keräämiselle että säädettävien kotisänkyjen mukauttamiselle ja räätälöinnille. Tämä käsiohjain on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta.

Uusi HC40-käsiohjainperhe asettaa korkeammat standardit käyttäjien palautteen keräämiselle sekä mukautettavuudelle ja yleisesti yksilöllistämistä varten kotikalusteissa.

Käsiohjain HC40 on suunniteltu pitkälti kattavan käyttäjätutkimuksen pohjalta. Tutkimuksessa selvitettiin, millaisia ominaisuuksia ja toimintoja käyttäjät haluavat säädettäviin moottorisänkyihin. Yhdistimme käyttäjätutkimuksen tulokset mukautettavien kalusteiden markkinatuntemukseemme ja kehitimme tältä pohjalta käsiohjaimen HC40 – kirjaimellisesti käyttäjän näkökulmasta. 


Tutustu kokemalla ja koskettamalla uutta tyylikästä HC40-käsiohjainta
Käyttäjät toivoivat hyvin suunniteltuja käsiohjaimia, jotka sopisivat hyvin makuuhuoneen sisustukseen. Siksi olemmekin pyrkineet tekemään tästä uudesta käsiohjaintuoteperheestä mahdollisimman tyylikkään ja helposti kädessä pysyvän. HC40-ohjaimessa kaikkia painikkeita ja toimintoja voidaan käyttää helposti yhdellä kädellä, ja sen nuolipainikkeet ovat helppokäyttöisiä ja intuitiivisia.

HC40-tuoteperhe on todellakin suunniteltu käyttäjän näkökulmasta.  

Eri malleja erilaisille sängyille
HC40-käsiohjaimesta on tehty erilaisia sänkymalleja silmällä pitäen kaksi eri mallia: HC40 FRAME™ ja HC40 TWIST™. Näistä toisessa on tyylikäs metallikehys ja toisessa kiertyvä muotoilu. Kummastakin on saatavilla Standard- ja Advanced-versiot.

Standard-versio on tarkoitettu sänkyihin, joissa vähempikin riittää. Olemme kehittäneet paljon muutakin kuin pelkän käsiohjaimen perussänkyjärjestelmiin, joiden selkäosaa ja jalkatukea voidaan säätää ja joissa käytetään simultaaniohjausta – tämä uusi ohjain on paitsi kauniisti muotoiltu, myös yhteensopiva TD4 Standard- ja TD5 Standard -sänkymoottorien kanssa. Lopputuloksena syntyy järjestelmä, johon voidaan integroida monenlaisia toimintoja, ja jonka nostokapasiteetti on jopa 7 000 N.  

HC40-käsiohjaimen Advanced-versio on suunniteltu niin, että sängyn vieressä ei tarvitse enää säilyttää useita eri laitteita. Olipa sängyssä sitten kuinka monta moottoria, muistipaikkaa tai hieronta-asetusta tahansa, ohjaimen muotoilu pysyy pelkistettynä. Siihen sisältyy erilaisia lisätoimintoja, kuten valaistukseen mukautuva värinäyttö, hierontaominaisuudella varustettu äänetön hälytys sekä mukautettavat tervehdysviestit. HC40-ohjaimen molemmat Advanced-versiot ovat yhteensopivia LINAK TD4- ja TD5 -sänkymoottoreiden kanssa. Lopputuloksena syntyy kompakti, edistynyt sänkyjärjestelmä, jossa on runsaasti erilaisia lisäominaisuuksia ja jopa 7 000 N:n nostokapasiteetti.  

Edellä mainitun monipuolisuuden ansiosta valmistajat voivat valita sänkynsä muotoiluun parhaiten sopivan mallin ja asiakkaidensa tarpeisiin parhaiten sopivan version. 

HC40 Standard- ja Advanced -versiot

Voit lukea lisää HC40-käsiohjaimesta sen omalta sivustolta: HC40 – "Designed with you in mind"

Saat lisätietoja myös ottamalla yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.