Uutiset 12. kesäkuuta 2019

LINAK toi markkinoille uuden HC40-käsiohjaimen

Menikö julkistamistilaisuus ohi? LINAK esitteli uuden käsiohjaintuoteperheen säädettäviin moottorisänkyihin Saksan Kölnissä järjestetyillä vuoden 2019 Interzum-messuilla. HC40 otettiin vastaan erittäin innostuneesti, ja sen käyttäjäkeskeinen muotoilu saattaa mullistaa markkinoiden standardit täysin.

Ohjainmallit ovat HC40 TWIST™ ja HC40 FRAME™. Näistä ainutlaatuisista malleista on saatavilla sekä Standard- että Advanced-versiot, ja ne muodostavat uuden LINAK®-käsiohjainten tuoteperheen, joka helpottaa sekä perussänkyjen että edistyneempien sänkyjärjestelmien säätämistä.

HC40-tuoteperhe esiteltiin vuoden 2019 Interzum-messuilla Saksan Kölnissä, jossa se otettiin vastaan erittäin myönteisesti. Kysymyksiä herätti erityisesti uusien mallien valtava suunnittelu-urakka.

Kaikki alkoi laajasta käyttäjätutkimuksesta
Myönnämme, että menestyksemme perustuu pitkälti käyttäjiltä ja asiakkailta saatuun palautteeseen. Siksi HC40-ohjaimen suunnitteluprosessi käynnistettiinkin laajalla käyttäjätutkimuksella. Tämä yhdistettynä markkinatuntemukseemme synnytti uuden käsiohjaintuoteperheen, joka asettaa entistä huomattavasti tiukemmat standardit käyttäjäpalautteen keräämiselle ja säädettävien kotisänkyjen mukauttamiselle ja räätälöinnille.

Tämä käsiohjain on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta – ja se on ominaisuuksiltaan ennennäkemätön.

Messuvieraat ottivat HC40-tuoteperheen myönteisesti vastaan. Interzum-tapahtumassa näimme, että kova työ oli vaivan arvoista. Messuvieraat ottivat HC40-tuoteperheen myönteisesti vastaan.
 

Saat lisätietoja virallisesta julkistusuutisesta ja HC40-ohjaimen tuotesivulta osoitteesta www.linak.fi/hc40.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.