Uutiset 9. heinäkuuta 2019

Hyvän työergonomian takaaminen tuotantoympäristöissä

Ranskalaisen asiantuntijayritys Neoditechin päätavoitteena on toimittaa ergonomisesti huippulaatuisia ratkaisuja konepajojen ja teollisten tuotantolinjojen työntekijöille. LINAK® on tässä tärkeässä asemassa, sillä se toimittaa laitteiden liikkeet mahdollistavat karamoottoriratkaisut.

Teollisuuden tuotantolinjoilla työskentelevät arvostavat työpisteidensä ergonomiaa. Liian monet tehdastyöläiset eri puolilla maailmaa kärsivät tuki- ja liikuntaelinten sairauksista, joten viimeisten kymmenen vuoden aikana on paneuduttu entistä tiiviimmin tällaisten ongelmien ehkäisemiseen. Hyvä tapa aloittaa on vähentää teollisuuden työpisteissä työskenteleviin kohdistuvaa fyysistä rasitusta.

Ergonomisiin liikkuviin laitteisiin erikoistunut ranskalaisyritys Neoditech haluaa tarjota oikeanlaisia ratkaisuja mitä erilaisimpiin teollisuustuotannon työpisteisiin. Yritys on teollisuuskäyttöön tarkoitettujen LINAK®-karamoottoreiden avulla kehittänyt esimerkiksi tehokkaan robottivarren kokoonpanotehtäviin. Sitä käyttämällä asiakasyrityksen työntekijät voivat käsitellä jopa 200 kg painavia kohteita sujuvasti ilman tärinää. 

Jos haluat tietää, miten Neoditech on tarkalleen ottaen auttanut asiakkaitaan, voit lukea ERGO360-robottivarren koko referenssitarinan tästä.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.