Uutiset 10. joulukuuta 2019

Enemmän vaihtoehtoja säädettäviin moottorisänkyihin

Olemme lisänneet tapoja kehittää uusia säätöratkaisuja moottorisänkyihin. LINAK® on julkistanut tyylikkään ja erittäin tehokkaan yhden karamoottorin LA18 IC -järjestelmän. Tämän karamoottorin avulla säädettävien sänkyjen valmistajat voivat tehdä yhden karamoottorin järjestelmistään tehokkaampia ja integroida sänkyihin uusia ominaisuuksia.

Säädettäviin kotisänkyihin tarkoitettujen LINAK®-tuotteiden valikoimaa on laajennettu, ja uudet tuotteet tuovat mukanaan uusia vaihtoehtoja – useita etuja samassa paketissa.

Lineaarisella karamoottorilla LA18 IC (Integrated Controller, integroitu ohjain) säädettävistä sängyistä voidaan tehdä vielä entistäkin tehokkaampia, ja joidenkin valmistajien kohdalla tämä saattaa jopa tarkoittaa, että he voivat nyt laajentaa sänkyvalikoimaansa.

Lisätehoa aina tarvittaessa
LINAK®-karamoottorijärjestelmiä säädettävissä moottorisängyissään käyttävät eurooppalaiset suunnittelijat ovat tavallisesti käyttäneet TWINDRIVE®-sänkymoottoreita TD4 ja TD5. Molemmissa on integroidut ohjaimet (IC-teknologia), joiden ansiosta sänkyjen säätöjärjestelmät ovat kompakteja ja huomaamattomia.

Mikä parasta, järjestelmissä on kaiken lisäksi edistyneitä ominaisuuksia, kuten sängynalusvalo, hierontamoottori ja langaton ohjausmahdollisuus joko käsiohjaimella HC40 tai älypuhelinsovelluksella.

LA18 IC Advanced -järjestelmä ja LA18 IC Standard -järjestelmäLA18 IC Advanced -järjestelmä ja LA18 IC Standard -järjestelmä
 

Koska sängyistä on tullut yhä raskaampia, toisinaan tavallinen sänkymoottori ei riitä. Tästä syystä olemme lisänneet tuotevalikoimaamme LA18 IC -järjestelmän. Näiden karamoottorijärjestelmien avulla suunnittelijat voivat kehittää sänkyjärjestelmiä, joissa on useita tehokkaita yksittäisiä, työntövoimaltaan peräti 6 000 N:n karamoottoreita – eikä ohjausyksikölle tarvitse jättää ylimääräistä tilaa.


Helppo asennus: paikalleen napsautettava takakiinnike
LA18 IC -järjestelmään sisältyy valinnaisena napsauttamalla kiinnitettävä takakiinnike (Ø 33,8 mm), mikä tekee karamoottoreiden kiinnittämisestä sängyn runkoon erittäin helppoa. Lisäksi sisäänrakennetun Bluetooth® Low Energy -tekniikan (BLE) avulla voidaan hyödyntää kaikki uusimpien käsiohjaintemme HC40 FRAME™ ja HC40 TWIST™ edistyneet ominaisuudet.


Hiljaisen äänen logo

Miellyttävän hiljainen ääni jykevissäkin sänkyrungoissa
LA18 IC -karamoottorijärjestelmät ovat tehokkaista toiminnoistaan huolimatta hiljaisia ja sulavaliikkeisiä

 

Jos haluat tietää, miten huippuluokan sähkökäyttöiset karamoottorit voivat parantaa yrityksesi säädettäviä moottorisänkyjä, ota yhteyttä paikalliseen LINAK®-tytäryhtiöön

 
LA18 IC Advanced LA18 IC Standard

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.