Ota yhteyttä meihin
Uutiset 1. joulukuuta 2020

Uskallamme väittää, että tässä on vuoden mielenkiintoisin potilasnostimiin liittyvä uutinen

Uuden sukupolven LINAK LIFT -nostojärjestelmät vievät suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Tämä sulavalinjainen järjestelmä on suunniteltu läpikotaisin uudelleen helppokäyttöisyyttä ja käyttömukavuutta silmällä pitäen. LIFT-sarjan tuotteiden muotoilu on pelkistettyä, joten tuotteet ovat pienikokoisia ja tyylikkäitä.

LINAK LIFT50™ – sairaanhoitaja

Uusi LIFT™-ratkaisu nostaa nostolaitteiden profiilia.

Suunniteltu nostamaan potilasnostinten profiilia

Suunnittelu on paljon muutakin kuin kauniin ulkoasun luomista. Sen tarkoituksena on myös tuottaa helposti puhdistettavia tuotteita, joita on vaivaton käyttää. Meille suunnittelu vaatii ihmisläheisyyttä. Tervetuloa tutustumaan LIFT™-tuotevalikoimaan, joka on suunniteltu hoitajien näkökulmasta.

Helppokäyttöinen, mutta toiminnoiltaan monipuolinen

Järjestelmä on suunniteltu ergonomiseksi, jotta hoitajien arkirutiinit eivät olisi fyysisesti niin raskaita. Uudet LIFT™-sarjan tuotteet ovat käytännöllisiä ja sulavalinjaisia, ja niiden käyttöliittymiä on erittäin helppo käyttää. Ne todellakin helpottavat käyttäjiensä arkea.

Suojaus tuo turvallisuutta

Hygienia on ratkaisevan tärkeää infektiovaaran vähentämisessä. Sairaalat ja hoitokodit etsivät ratkaisuja, jotka helpottavat hoitotyötä niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Yrityksesi voi nyt auttaa tämän alan asiakkaitaan bakteerien torjunnassa suunnittelemalla potilasnostimia, jotka kestävät hyvin kosteissakin olosuhteissa. LIFT™-sarjan tuotteilla on IPX6-luokitus, joten yrityksesi voi suunnitella potilasnostimia, jotka kestävät voimakkaat vesisuihkut kaikista suunnista.

LINAK LIFT50™
 

Turbotehostus

Aika on kallisarvoista kiireisille hoitajille, joten on parempi, että he voivat keskittyä hoitotyöhön sen sijaan, että käyttäisivät turhaan aikaa potilasnostimien säätämiseen oikeaan asentoon. Siksi olemmekin integroineet järjestelmään turbotehostustoiminnon, joka nopeuttaa työskentelyä turvallisuudesta tinkimättä.

Tulevaisuuden tiedonsiirtovalmiudet

Ohjelmointia tarvittaessa yrityksesi seuraavalle tuotteelle – SoftCon2™-ratkaisun avulla yrityksesi voi ottaa yhteyttä LINAKin® teknikkoon, joka mukauttaa ja hienosäätää ohjelmistoa etäyhteydellä reaaliajassa, ja yrityksesi voi testata tuloksia suoraan omassa työpajassaan tai laboratoriossaan. Langattoman ohjauksen ja Bluetooth®-toiminnon ansiosta yrityksesi voi sisällyttää tuleviin tuotteisiinsa tiedonsiirtopalveluita niitä digitalisoidessaan.

Pidä yrityksesi kehityksen kärjessä

Nopeasti muuttuvassa maailmassa on toimittava aina ripeästi, jos haluaa pysyä kehityksen kärjessä. Johtavana ja suurimpana karamoottorijärjestelmien toimittajana LINAKilla on vuosikymmenten kokemus ja pitkä asiantuntemus juuri tästä. Lisäarvoa tuovat ratkaisumme valmistelevat yrityksesi asiakkaita tulevaisuutta varten, sillä joustavat, innovatiiviset järjestelmämme pitävät asiakkaamme alansa kärkijoukossa luotettavien ja helppokäyttöisten tuotteiden toimittajina. LINAK auttaa pysymään liikkeessä.

LINAK LIFT50™ – sairaanhoitaja

LINAK.com/LIFT

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä