Ota yhteyttä meihin
Uutiset 22. maaliskuuta 2024

Ei kahta ilman kolmatta! DPI-säätöpaneeli voitti taas

Tällä kertaa työmme tulokset saivat iF Design Awards 2024 -suunnittelupalkinnon. Olemme tästä erityisen ylpeitä, sillä suunnitteluun panostaminen on meillä verissä aivan samalla tavoin kuin tekninen asiantuntemuskin.

LINAK DPI -pöytäohjain ja palkinnot: Red Dot -logo, iF Design Award ja German Innovation Award

Kun suunnittelimme uuden DPI-pöytäohjainmallistomme, tiesimme, että olimme luoneet jotakin erityistä – jotakin, jota niin asiakkaamme kuin loppukäyttäjätkin arvostavat. Kun tekninen suunnittelu ja muotoilu sulautuvat yhteen näinkin innovatiivisessa ja tyylikkäässä tuotteessa, se yksinkertaisesti tuntuu hyvältä.

Siksi on erityisen palkitsevaa, kun itsenäiset organisaatiot, kuten Red Dot ja German Innovation Awards, jakavat intomme ja palkitsevat työpanoksemme.

 

Palkinto muotoilusta

Tällä kertaa intuitiivinen LINAK® DPI -pöytäohjain palkittiin vuoden 2024 iF Design Award -palkinnolla, ja palkitsemisen syynä olivat tuotteen pelkistetty muotoilu, sisäänrakennettu törmäyssuoja-anturi ja vaikutus loppukäyttäjiin.

LINAK DPI -pöytäohjain pöydällä ja iF Design Award 2024 -merkki
 
Kehitimme uuden, muotoilultaan sulavalinjaisen ja kapean ohjaimen, jossa ei ole perinteisissä pöytäohjaimissa käytettyjä painikkeita. Perinteisten pöytäohjainten painikkeet ovat olleet eräänlainen kompromissi, sillä ne ovat harvoin intuitiivisia käyttää ja ne hankaloittavat muotoilua ja teknistä suunnittelua. Siksi päätimme poistaa ne ja siirtää edistyneet toiminnot sovellukseen.
Nicki Pedersen, tuotepäällikkö, Innovation and Design, LINAK.

Joka vuosi noin 11 000 tuotetta ilmoitetaan iF DESIGN AWARD -suunnittelukilpailuun. Siinä yritykset ja suunnittelustudiot yli sadasta eri maasta kilpailevat erilaisista palkinnoista.

 

Täyttää kaikki kriteerit

iF Design Awards -kilpailun palkitsemiskriteereissä painotetaan tuotteen konseptia, muotoilua, toimintoja, joukosta erottumista ja vaikutusta käyttäjiin. DPI-pöytäohjain täyttää kaikki kriteerit. DPI-pöytäohjaimen innovaatiot ja tyylikäs muotoilu täydentävät korkeussäädettäviä työpöytiä. Tämä linjakkaasti muotoiltu ohjain on intuitiivinen käyttää, ja siinä on säätöpaneeli ja sisäänrakennettu törmäyssuoja-anturi – kaikki tämä yhdessä ja samassa yksikössä.


Intuitiivinen ja helppokäyttöinen

 

DPI on ensimmäinen pöytäohjain, jossa on sisäinen törmäyssuoja-anturi, joka suojaa pöytää ja esineitä törmäyksiltä ja vaurioilta. Integroidun anturin ansiosta pöytään ei tarvita muita törmäyssuojakomponentteja, mikä tarkoittaa sitä, että johtojakin on vähemmän.

Yhdessä Desk Connect -sovelluksen kanssa DPI-pöytäohjain mahdollistaa pöydän kaikkien toimintojen hyödyntämisen ja mukauttamisen käyttäjän tarpeisiin.

 

Ennakoivaa suunnittelua

Kun suunnittelemme tuotteen, pyrimme aina ennakoimaan tulevaa ja arvioimaan tuotteen vaikutusta valmistajille ja heidän asiakkailleen sekä laajemmin meidän kaikkien arkeen.

 

Tavoitteenamme oli asettaa markkinoille uusi standardi ja tuoda lisäarvoa koko arvoketjuun. Ulkopuoliselta palkintoraadilta taas kerran saamamme palkinto osoittaa, että olemme oikealla tiellä:

Toimistopöytien valmistajille on hyötyä tuotteesta, jossa on tavallista vähemmän osia, sillä tämä parantaa logistiikkaa ja helpottaa asennusta. Plug & Play – yksinkertaista ja nopeaa!

Toimistopöytien suunnittelijoille tuotteen etuna on sen tyylikäs muotoilu, joka sulautuu saumattomasti useimpiin pöytämalleihin – olipa kyseessä sitten perus- tai premium-tason pöytä.

Toimistopöytien omistajille ja käyttäjille etuna on ennen kaikkea ergonominen työympäristö. Käyttäjä voi säätää pöytää siirtämättä katsettaan pois näytöltä. Ratkaisumme avulla pöytien omistajat voivat lisäksi suojata sijoituksensa vaurioilta, mikä pidentää pöydän käyttöikää.

 

Saat lisätietoja DPI-pöytäohjainmallistosta seuraavilta tuotesivuilta: DPI1K ja (näytöllinen) DPI1C.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä