Ota yhteyttä meihin
Uutiset 9. toukokuuta 2023

LINAK DPI -pöytäohjainmallisto – muutakin kuin pelkkä ohjain

Pelkistetty muotoilu, intuitiivinen käyttö ja sisäänrakennettu törmäyssuoja-anturi – kaikki tämä yhdessä ja samassa pöytäohjaimessa. LINAK DPI -pöytäohjainmallisto korkeussäädettäviin työpöytiin vie innovoinnin ja törmäyssuojan aivan uudelle tasolle.

 

Linjakas muotoilu

Uusi DPI-pöytäohjainmallisto on muotoiltu nykyaikaisesti ja suunniteltu sulautumaan kaikenlaisten korkeussäädettävien työpöytien muotoiluun. Ohjaimesta on saatavilla kaksi versiota: tavallinen korkeussäätöversio ja edistynyt näytöllinen versio. DPI-pöytäohjainmallistosta säädettävien työpöytien suunnittelijat ja valmistajat voivat valita joustavasti omiin tuotteisiinsa sopivan mallin.

Olemme panostaneet paljon oikean tasapainon löytämiseen kauniin muotoilun ja toimintojen välillä. Lopputuloksena on syntynyt nykyaikainen pöytäohjain, joka täydentää asiakkaidemme pöytämalleja ja parantaa niiden käytettävyyttä. Uusi DPI-pöytäohjainmallistomme täyttää asiakkaiden vaatimukset.

Näytöllistä LINAK DPI1C -pöytäohjainta käytetään intuitiivisesti kallistamalla säätöpaneelia kevyesti, ja ohjain näyttää tyylikkäältä korkeussäädettävän työpöydän pöytälevyyn asennettuna.
 

Sileäreunaisen DPI-pöytäohjaimen profiili on ohut, ja se täydentää ihanteellisesti minkä tahansa nykyaikaisen korkeussäädettävän työpöydän muotoilua. Tämä minimalistisen tyylikäs ohjain on aidosti ajaton. Tyylikkyytensä lisäksi ohjain on myös ergonominen.

 

Sisäänrakennettu törmäyssuoja-anturi

DPI-sarjan tärkein ominaisuus ei näy päällepäin. DPI-pöytäohjaimessa on nimittäin sisäänrakennettu törmäyssuoja-anturi, joka suojaa pöytää aivan uudella, älykkäällä tavalla.

Anturi havaitsee pienimmänkin pöytälevyn kallistumisen, säädettiinpä pöytää sitten ylös- tai alaspäin. Kun kallistuminen havaitaan, liike pysäytetään ja pöytää säädetään vastakkaiseen suuntaan törmäyksen lieventämiseksi ja pöydän vaurioitumisen ja muiden aineellisten vahinkojen ehkäisemiseksi.

Lisäämällä DPI-pöytäohjaimeen törmäyssuoja-anturin olemme paitsi poistaneet ulkoisen plug-in-törmäyssuojayksikön tarpeen myös tehostaneet kaapelienhallintaa ja logistiikkaa, sillä ratkaisussa on entistä vähemmän osia.

LINAK DPI1K ja DPI1C: sisäänrakennetulla törmäyssuoja-anturilla varustetut pöytäohjaimet suojaavat korkeussäädettäviä työpöytiä
 
 

Intuitiivinen käyttökokemus

DPI-pöytäohjaimen innovatiivista säätöpaneelia tarvitsee kallistaa vain hieman ylös- tai alaspäin pöydän säätämiseksi. Asennon vaihtaminen istumisen ja seisomisen välillä tällä tavoin on erittäin vaivatonta ja intuitiivista, eikä käyttäjän yleensä tarvitse edes kääntää katsettaan tietokoneesta.

Näytöllisessä DPI-pöytäohjaimessa on erilaisia lisätoimintoja. Käyttäjä voi ladata maksuttoman Desk Connect™ -sovelluksen, kytkeä sen DPl-ohjaimen laitepariksi ja noudattaa sovelluksen intuitiivisia käyttöönotto-ohjeita. Näin hän saa käyttöönsä erilaisia lisätoimintoja, kuten muistipaikat istuma- ja seisoma-asetuksille, automaattisäädön ja paljon muuta.

DPI-pöytäohjainmallisto on yhteensopiva kaikkien sellaisten LINAK DESKLINE® -järjestelmien kanssa, joita ohjausyksikkö CBD6S tukee, sekä DL IC -järjestelmien kanssa. Plug & Play – yksinkertaista ja nopeaa!

LINAK DPI1C -pöytäohjain on muotoilultaan linjakas ja pelkistetty, ja siihen sisältyy Desk Connect™ -sovellus.
 

Lue lisää laajasta korkeussäädettävien työpöytien pöytäohjainvalikoimastamme ja sähkökäyttöisistä nostopilareistamme korkeussäädettäviin työpöytiin ja -pisteisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä