Ota yhteyttä meihin
Uutiset 15. tammikuuta 2018

Esittelemme yhdeksän uutta edullisiin pöytämalleihin sopivaa DL IC -nostopilarijärjestelmää

Nämä yhdeksän uutta integroidulla ohjaimella varustettua nostopilaria tarjoavat lisää mahdollisuuksia työpöytien suunnitteluun.

Esittelemme yhdeksän uutta edullisiin pöytämalleihin sopivaa DL IC -nostopilarijärjestelmää

Laajennamme tuotevalikoimaamme järjestelmillä, jotka on kehitetty erityisesti hinta/suorituskyky -optimoituihin toimistopöytiin.

Laaja tuotevalikoima tuo uusia mahdollisuuksia työpöytien suunnitteluun
Jos yrityksesi etsii perustason karamoottoriratkaisua korkeussäädettävään pöytään, voitte nyt valita uudesta moottorikotelon sisältävien nostopilareiden valikoimasta, josta käytämme nimitystä DL IC. DL IC -järjestelmistä on yhdeksän eri versiota, joten vaihtoehtoja suunnitteluun on aiempaa enemmän. 
 
Helppo asentaa peruspöytiin
DL IC -järjestelmä on sarja, joka muodostuu kahdesta nostopilarista: isäntäpilarista, jossa on sisäänrakennettu ohjausyksikkö, sekä seuraajapilarista. Asennettaessa pilarit yksinkertaisesti liitetään toisiinsa, niille valitaan pöytäohjain ja virtalähde (SMPS-hakkurivirtalähde), minkä jälkeen pöytä on valmis käyttöön. 

Samat mitat ja Kick & Click™ -yhteensopiva 
Integroidun ohjausyksikön (IC) sisältävissä nostopilareissa on samat mitat kuin LINAKin muissa perusmallisissa nostopilareissa. Tämä tarkoittaa sitä, että DL IC -nostopilareissa voidaan käyttää samoja jalkavasteita kuin tavallisissa DL-nostopilareissa. Lisäksi kaikki DL IC-nostopilarimme ovat yhteensopivia Kick & Click™ -asennusratkaisun kanssa, joten ne on erittäin helppo asentaa työpöytiin. 

Korkealaatuisessa LINAK DL IC- valikoimassa on seuraavat mallit:

  • Suorakulmainen pilari, vakio iskunpituus: DL5IC ja DL15IC
  • Suorakulmainen pilari, pitkä iskunpituus: DL6IC ja DL16IC
  • Pyöreä pilari, vakio iskunpituus: DL8IC ja DL10IC
  • Pyöreä pilari, pitkä iskunpituus: DL9IC ja DL11IC
  • Nelikulmainen pilari, pitkä iskunpituus: DL19IC

Etsipä yrityksesi sitten perus- tai vakiomallista vai joustavampaa karamoottoriratkaisua, jossa on räätälöitäviä vaihtoehtoja, valikoimastamme löytyy varmasti tarpeisiinne sopiva laadukas LINAK-tuote.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä