Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Asiakaskohtainen räätälöinti – lisää tuotemerkkisi näkyvyyttä loppukäyttäjälle

Erottuminen, ainutlaatuisuus ja tunnistettavuus ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan aiemmin. LINAK® on tarjonnut jo pitkään mahdollisuuden tuotteiden ja ratkaisujen asiakaskohtaiseen räätälöintiin. Esimerkiksi HC40-käsiohjaimen avulla säädettävien kotisänkyjen valmistajat voivat LINAK®-tuotteiden avulla ottaa suuren harppauksen eteenpäin sijoittamalla logonsa käyttäjän sormien ulottuville.

Mukauta HC40 valitsemasi tuotemerkin mukaiseksi

Me LINAKilla tiedämme, että sänkyvalmistajille on tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkailleen tuotteita, joissa näkyy valmistajan tuotemerkki. Sen vuoksi olemme tehneet brändin näkyvyyden lisäämisestä helppoa. 

Vaikka LINAK® HC40 -käsiohjain on jo itsessään ainutlaatuinen, olemme lisänneet siihen lukuisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat sen räätälöinnin valmistajan brändin mukaiseksi. Vaikka käyttäjä ei juuri koskaan ryömisikään sängyn alle katsellakseen korkealaatuista LINAK-järjestelmää, ohjaimen hän näkee taatusti joka päivä! Sen vuoksi haluamme heidän näkevän teidän brändinne siinä!  

Käyttäessään sänkyään päivittäin käyttäjät yhdistävät kokemansa mukavuuden sinun brändiisi! 

Lisää tuotemerkkisi näkyvyyttä paikassa, jossa se tulee nähdyksi 
Useimpien muiden LINAKin käsiohjainten tavoin myös HC40:een voidaan lisätä brändin logo tai nimi paristolokeron kanteen tai näyttöön – tai molempiin. Myös paristolokeron kannen ja takaosan väri voidaan muuttaa yrityksen ilmeen mukaiseksi. Ohjaimeen voidaan lisätä myös raidoista tai pilkuista koostuva, tiettyyn brändiin liittyvä kuvio. Brändi näkyy ensi silmäyksellä! 

Voit siis: 

  • Lisätä logon ja/tai tuotenimen
  • Vaihtaa paristolokeron kannen ja takaosan värin ja kuvioinnin 

Lisätä oman näyttötekstin
HC40-sarja on yksi ensimmäisistä LINAK®-käsiohjainten tuoteperheistä, jossa on värinäyttö. HC40 FRAME™- sekä HC40 TWIST™-mallin Advanced-versiot tarjoavat lisäksi useita uusia vaihtoehtoja räätälöintiin. Pelkkä ulkoasuun liittyvä brändinäkyvyys ei kuitenkaan enää riitä – myös ohjelmiston on tuettava brändiä. HC40:n näytössä voidaan itse asiassa näyttää brändin logo kirkkaissa väreissä, jolloin sen näkyvyys on taattu heti, kun käyttäjä aloittaa ohjaimen käytön.

Tarjoa käyttäjälle kohdennettuja ilmoituksia
Toinen HC40:n Advanced-version tarjoama vaihtoehto on ilmoitustekstien luominen sekä sen määrittäminen, kuinka usein niitä näytetään käyttäjälle. Kuvittele, että käsiohjaimen näytössä sinua tervehtii teksti "Huomenta, Jussi" tai "Mukavaa päivää, Julia". Edellä mainitut ovat esimerkkejä tavallisista ilmoitusteksteistä, joihin on liitetty käyttäjän nimi. Tai ajattele, jos näiden tekstien tilalla olisi uusimman kampanjasi iskulause tai johonkin tuotemerkkiin liittyvä mainoslause. Se lisää brändin näkyvyyttä käyttäjälle ja tarjoaa hänelle ainutlaatuisen ja yksilöllisen käyttökokemuksen.


 

HC40

Herättää huomiota myymälöissä!
Kuvittele, kuinka ällistynyt asiakas on, kun myyjä ojentaa hänelle HC40-käsiohjaimen. Asiakas tarttuu ohjaimeen, jolloin näytössä lukee: Hyvää päivää, Jussi! Kokemuksen ansiosta asiakkaalle muodostuu kuva monipuolisesta tuotteesta, jossa yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota.

Myyjä palautti HC40:n tehdasasetukset ennen tapaamista, ja lisäsi siihen asiakkaan nimen. Teimme tehdasasetusten palauttamisvalinnan helpoksi. Myyjä voi nollata ohjaimen muutamalla napsautuksella, jolloin se on valmis seuraavaa asiakasta varten.

Jos haluat lisätietoja HC40-käsiohjaimesta, tutustu HC40 – Suunniteltu käyttäjän näkökulmasta -sivustoon tai ota yhteyttä paikalliseen LINAK®-tytäryhtiöön.

LINAK HC40 FRAME -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 FRAME™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin play-icon

LINAK HC40 TWIST™ -käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin

HC40 Advanced: käyttö ja valikkojen selaaminen play-icon

HC40 Advanced: käyttäminen

HC40: paristojen vaihtaminen play-icon

LINAK HC40 FRAME™ -käsiohjaimen paristojen vaihtaminen

HC40: tehdasasetusten palauttaminen play-icon

HC40 Advanced: käsiohjaimen tehdasasetusten palauttaminen

HC40: aloittaminen play-icon

HC40 Advanced: Käytön aloittaminen

HC40: muistipaikkojen tallentaminen play-icon

HC40: muistipaikkojen tallentaminen

HC40: pikavalintojen tallentaminen näytöllä play-icon

HC40 Advanced: pikavalintojen tallentaminen

Tiedostot

HC40 FRAME™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. HC40 FRAME™ -version metallikehys erottaa sen ulkoisesti HC40 TWIST™ -mallista.

HC40 TWIST™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Ainutlaatuinen, kierteisesti muotoiltu HC40 TWIST™ eroaa ulkoasultaan HC40 FRAME™ -versioista

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä