Referenssi

Yhteistyöllä ja laatuun panostamisella on merkitystä

Tanskalainen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ratkaisujen toimittaja Claus Andersen Rustfri Stål on palvellut eri toimialoja jo yli 30 vuotta. Suurkeittiökalusteet muodostavat merkittävän osan yrityksen tuotannosta, ja toimitusjohtaja Claus Andersen päätti vuonna 2006 aloittaa korkeussäädettävien keittiönpöytien suunnittelun. Hänestä LINAK® oli paras vaihtoehto.

Claus Andersen on yritteliäs mies. Hän lähti koulunpenkiltä 16-vuotiaana oppiakseen kattilasepän ammatin ja johtaa nyt yli 60 työntekijän yritystä. Andersenille yrittäminen on aina tarkoittanut asiakkaiden tarvitsemien ratkaisujen kehittämistä, ja tästä syystä vain hyvin harvat hänen yrityksensä toimittamat tuotteet suurkeittiöihin ovat vakiomittaisia:

”Mukautamme tuotteemme eri keittiöiden tarpeisiin. Pöytien tapauksessa on usein kyse siitä, kuinka monta LINAK-karamoottoria tarvitsemme. Tämä riippuu pöydän pituudesta.”

Claus Andersen arvostaa suhdetta LINAKiin:

”LINAKilla on vankka maine ja se on mielestämme vaikuttava tanskalaisyritys. LINAKin tuotteet viimeistelevät omien tuotteidemme laadun. Siksi suhtaudunkin LINAKiin aina avoimin mielin, kun se ehdottaa jotakin uutta ratkaisua.”

Uusien LINAK-ratkaisujen lisääminen
Claus Andersen on vuosien varrella ottanut käyttöön lukuisia uusia LINAK-ratkaisuja. Hänelle on tärkeää pysyä kehityksen tahdissa:

”On aina hienoa valmistaa jotakin uutta ja erilaista. Minulle on ensiarvoisen tärkeää voida tarjota asiakkailleni uusia ja parannettuja ratkaisuja, joilla on merkitystä”, hän toteaa.

”Hyvä esimerkki tästä on, että olemme juuri lisäämässä tuotevalikoimaamme uuden LINAK-ohjaimen. Sen avulla keittiöhenkilökunta voi säätää pöytiä kyynärpäällään tai polvellaan. Tästä on hyötyä elintarvikkeita käsiteltäessä. Pienillä asioilla voi usein olla suuri vaikutus”.

Panostaminen täysillä tanskalaisiin tuotteisiin
Andersenille on erittäin tärkeää, että LINAK on tanskalainen yritys:

”Mekin olemme tanskalaisia. Sisällytän pöytiini mieluummin kotimaisia tuotteita – varsinkin, kun hinta on sama”, hän kertoo ja lisää: ”LINAK ymmärtää erittäin hyvin laadun päälle ja toimittaa meille erinomaisia tuotteita”.

Saat lisätietoja Claus Andersen Rustfri Stålista yrityksen sivustolta osoitteesta clausandersen.dk (tanskaksi)

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.