Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Basic, Advanced ja Parallel

Yrityksesi voi valita IC-karamoottoreihinsa tarpeidensa mukaisesti jonkin kolmesta eritasoisesta rajapintaliittymästä. Tutustu eri versioiden etuihin ja eroihin sekä tarkkojen säätötoimintojen saloihin täällä.

Integroidun Parallel-ohjaimen infograafi

Basic, Advanced ja Parallel ovat osa ensimmäistä sisäänrakennetun ohjauselektroniikan sisältävää IC-sukupolvea ja LINAKin IC Integrated Controller™ -tuotesarjaa.

Kuten nimestä käy ilmi, IC-karamoottoriin voi valita jonkin kolmesta eritasoisesta rajapintaliittymästä. Lue lisää eri versioiden ominaisuuksista.

 

Basic – yksinkertainen, heti käyttövalmis ratkaisu

Basic on yksinkertainen, helposti asennettava ja heti käyttövalmis ratkaisu. Tähän yksinkertaiseen karamoottoriratkaisuun on esiasetettu päätyrajasignaalit sekä pehmeän käynnistyksen ja pysäytyksen oletusarvot.

LINAK® kokoaa yhteen yrityksesi tarpeisiin sopivat osat, joten teidän tarvitsee vain asentaa toimittamamme karamoottori käyttökohteeseen.

Basic-mallissa on perustason ohjaustoiminnot, kuten normaalikäyttö digitaalinen tulosignaalin avulla, sekä karamoottorin valvontatoiminnot, kuten lämpötilan ja virrankulutuksen valvonta. Karamoottori voi näitä arvoja seuraamalla pysähtyä, jos rajat ylittyvät.

 

Advanced – mukautettu ratkaisu

Advancedin avulla käyttökohteen liikkeestä tehdään ideaalinen. Periaatteessa yrityksesi siis saa käyttöönsä Basic-mallin, jossa on lisäksi erilaisia lisätoimintoja, kuten mukauttaminen BusLink™-ohjelmistossa esimerkiksi parametrien asettamiseksi tai manuaalista käyttöä, diagnostiikkaa tai reaaliaikaista valvontaa varten.

Advanced-mallissa on monipuolisia ominaisuuksia erilaisista takaisinkytkentätyypeistä, helpoista ohjausratkaisuista, päätyrajan sisään- ja ulostulosignaaleista sekä mukauttamisesta aina karamoottorin valvontatoimintoihin.

Alla on yhteenveto Advanced-mallin takaisinkytkentävaihtoehdoista. Sen avulla yrityksesi voi räätälöidä vaatimuksiaan vastaavan säätöratkaisun, joka voidaan yhdistää saumattomasti tuotteisiinne.

 
 
BusLink

Sisäänrakennettua ohjauselektroniikkaa (IC = Integrated Controller™) käyttävät LINAK-karamoottorit voidaan konfiguroida BusLink™-konfigurointiohjelmistolla.

Lataa maksuttoman BusLink™-ohjelmiston uusin versio, jos yrityksesi haluaa konfiguroida karamoottorinsa tai tarkistaa suorituskykytiedot karamoottorin diagnostiikasta. Perustoiminnot on kuvattu täällä. Lisäksi kaikissa väyläohjausprotokollissa on erilaisia lisätoimintoja.

 
 

Takaisinkytkentä

Karamoottorin sijaintitiedot voidaan tarkistaa joko analogisesti tai digitaalisesti.

Karamoottorin takaisinkytkentä tuottaa tarkan tiedon sen sijainnista. Takaisinkytkentä on useissa käyttökohteissa välttämätöntä optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Advanced-mallisissa karamoottoreissa on useita erilaisia takaisinkytkentätyyppejä, joiden avulla sijaintitiedon saaminen karamoottorilta on helppoa ja nopeaa.

 

Takaisinkytkentätyypit

 

Analoginen sijaintitieto

  • Virta (4–20 mA*)
  • Jännite (0–10 V*)

Digitaalinen sijaintitieto

  • Single Hall XOR
  • Päätyrajasignaalit
  • PWM (0–100 %*, 75 Hz)
 

*Skaalattavissa

 

Parallel – tarkkaa rinnakkaisajoa säädettävillä toiminnoilla

Parallel-mallissa voidaan käyttää rinnakkain jopa kahdeksaa karamoottoria ilman monimutkaisia kaapelointi- ja ohjausjärjestelmiä. Karamoottorit kommunikoivat keskenään suoraan sisäisen bus-väyläohjausjärjestelmänsä kautta.

Karamoottorit pysyvät kuormanvaihteluista riippumatta tarkasti samassa tahdissa liikkeen aikana, ja isäntäkaramoottori varmistaa aina, että seuraajakaramoottorit pysyvät järjestelmässä.

Parallel-mallia voidaan Advanced-mallin tavoin säätää ja käyttää BusLink™-ohjelmistolla.

 

Integroidun Parallel-ohjaimen infograafi

 

Lisätietoja LINAK®-karamoottoreista, joissa on Integrated Controller™-ohjain.

Lineaaristen karamoottoreiden konfigurointiohjelmisto | Actuator Academy™ play-icon

Actuator Academy™ | Lineaaristen karamoottoreiden konfigurointiohjelmisto

Lineaaristen karamoottoreiden takaisinkytkentäliitännät | Actuator Academy™ play-icon

Actuator Academy™ | Lineaaristen karamoottoreiden takaisinkytkennät

LINAK Actuator Academy™ play-icon

Esittelyssä teollisuuskäyttöön tarkoitettujen karamoottoreiden Actuator Academy™

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä