Uutiset 15. lokakuuta 2018

Lisää voimaa ja monipuolisia liikkeittä sairaalasänkyihin

Esittelemällä OpenBus™ CO71 -ohjausyksikön ja lineaarisen LA40 HP (High Performance) -karamoottorin LINAK tarjoaa enemmän voimaa ja edistyneitä liikevaihtoehtoja nykyaikaisiin sairaalasänkyihin.

Maailman terveysjärjestön mukaan maailmassa on 1,9 miljardia ylipainoista ihmistä – ja määrä kasvaa edelleen. Tämä asettaa suuren haasteen koko terveydenhuollolle ja siinä käytettäville säädettäville laitteille. Erityisesti tämä vaikuttaa sairaalasänkyihin, koska niissä tarvitaan enemmän voimaa ja monipuolisia liikkeitä, jotta raskaampia kuormia voidaan kuljettaa turvallisesti.

Varustamalla sairaalasängyt uudella OpenBus™ CO71 -ohjausyksiköllä (350 W hakkurivirtalähde, neljä kanavaa) ja tehokkaalla LA40 HP -karamoottorilla (8000 N), LINAK ® tarjoaa tarvittavan voiman ja monipuoliset liikkeet, jotka vaaditaan vastaamaan näihin haasteisiin.

Ohjausyksikkö CO71

CO71 – uusi tehokas ohjausyksikkö
350 W:n hakkurivirtalähteen sisältävän ohjausyksikön lisääminen sairaalasänkyihin antaa lisätehoa järjestelmissä, joissa tarvitaan ylimääräistä voimaa ja suorituskykyä. CO71 on uusin lisäys LINAKin ohjausyksikköperheeseen. Siinä on langaton Bluetooth®-yhteyden valmius, helppo kaapelinhallinta, monipuoliset asennusvaihtoehdot, alhainen paino, ja IPX6 Washable DURA™ -luokitus.

Kaikki CO-yksiköt on helppo asentaa ja ne voidaan toimittaa lisävarusteena saatavalla akkuvarmennuksella, mikä varmistaa joustavuuden suunniteltaessa sairaalasänkyä. Lisäksi CO71 on yhteensopiva CO-Link™-järjestelmän kanssa, kun edellytetään ylimääräisiä kanavia edistyneiden liikkeiden muodostamiseksi. Kaikkia toimintoja ohjataan vain yhdellä käsiohjaimella. 

 
Lineaarinen karamoottori LA40 HP

LA40 HP – kun voimaa ja nopeutta tarvitaan
LA40 HP on erittäin kestävä lineaarinen karamoottori, joka soveltuu täydellisesti sairaalasänkyihin. Se nostaa raskaita kuormia aina 8 000 N:iin saakka työnnöllä ja 400 mm:n täydellä iskunpituudella. Siinä on useita turvaominaisuuksia, jotka yhdistettynä sen voimaan luovat tehokkuutta terveydenhuollon ympäristöön.
 
Jos haluat lisätietoja siitä, miten LA40 HP, CO71 tai jokin muu LINAK ®-tuote voi parantaa säädettäviä sairaalasänkyjä, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön.

 

Pesunkestävyys

Mikä on IPX6 Washable DURA™?
LINAK tarjoaa kattavia pestäviä järjestelmiä vastatakseen sairaaloiden lisääntyviin hygieniavaatimuksiin. Tuotteidemme testaus ylittää normit ja standardit, koska olemme asettaneet omat korkeat vaatimukset - IPX6 Washable DURA™. Tämä tarkoittaa sitä, että sairaalasänkysovellus voi kestää toistuvaa konepesua huomattavasti nykyisiä markkinoiden vaatimuksia enemmän.

 

MEDICA-tapahtuma

MEDICA 2018
Tule MEDICA ®-messuille 12.–15.11.2018 LINAKin osastolle F11 hallissa 14.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.