Ota yhteyttä meihin
Uutiset 29. lokakuuta 2018

Lisää suorituskykyä nykyaikaisiin leikkauspöytiin

Uusi LINAK®-nostopilari LC3 tuo leikkauspöytiin entistä monipuolisempia lisätoimintoja, joista on hyötyä erityisesti monimutkaisissa tarkkuutta vaativissa liikkeissä. Tuotevalikoimamme sisältää nyt voimaa, tarkkuutta, intuitiivista ohjausta ja sujuvaa LINAK-liikettä. Niiden avulla sovelluksesi on valmis tulevaisuuteen.

Lisää suorituskykyä nykyaikaisiin leikkauspöytiin

Nostopilari LC3, karamoottorit LA40 HP ja LA20, voimakas OpenBus™-ohjausyksikkö CO71 ja portin kytkentäyksikkö PJ2 päivittävät ja laajentavat LINAK®-tuotevalikoimaa tulevaisuuden tarpeisiin ja tarjoavat terveydenhoitolaitteisiin hyväksyttyihin järjestelmiin uusia vaihtoehtoja. 

LC3

Enemmän vaihtoehtoja samoilla tuotteilla
Nostopilari LC3 tarjoaa jopa 6 000 N:n työntövoimallaan tasaista säätöä ja riittävästi voimaa. Korkean taivutusmomentin ansiosta se sopii hyvin modernien leikkauspöytien pystysuoraan nostoon – kuormituksesta riippumatta. Myös uusi LA40 HP (High Performance) -karamoottori tarjoaa voimaa ja nopeutta täydellä iskunpituudella. Yhdessä esimerkiksi karamoottorien LA31 ja LA20 kanssa sillä saa aikaan kaikki tarvittavat liikkeet.

 

LINAK CO-Link™ yhdistettynä OpenBus™-ohjausyksikköön (esim. CO61 tai CO71) mahdollistaa jopa kahdeksan kanavan käyttämisen. PJ2 tarjoaa tarvittaessa vielä kaksi kanavaa lisää. Monipuolisten liikkeiden määrästä tulee lähes rajaton, ja tarvittavat liikekuviot saadaan asiakaskohtaisista ohjelmistoista.

Kaikki kattavan LINAK-tuotevalikoiman tuotteet sopivat tutkitusti yhteen.

Kokenut kumppani ja asiakaskohtaiset ohjelmistot
Yhteistyö on aina ollut yksi ydinarvoistamme. Ennen kuin liitämme testatut ja hyviksi todetut karamoottorijärjestelmämme lääketieteellisiin laitteisiisi, kuuntelemme toiveitasi ja valitsemme parhaat ratkaisut yhdessä kanssasi.

Jos haluat kehittää leikkauspöytiäsi ja -tuolejasi tai muita edistyksellisiä terveydenhuollon laitteitasi LINAK-karamoottoreiden avulla, ota yhteyttä lähimpään LINAKin toimipisteeseen

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä