Ota yhteyttä meihin
Uutiset 13. marraskuuta 2018

Uudella LA40 HP -karamoottorilla voimaa hammaslääkärintuoleihin

Hammaslääkärivastaanottojen tehokkuudelle ja ergonomialle asetettavat vaatimukset voidaan täyttää uudella, entistä voimakkaammalla LINAK®-karamoottoriteknologialla. Voima ja nopeus sekä hiljainen ja tasainen toiminta saavutetaan uudella sähkökäyttöisellä LA40 High Performance -karamoottorilla.

Uudella LA40 HP -karamoottorilla voimaa hammaslääkärituoleihin

Optimaalinen mukavuus potilaille ja hyvät työskentelyolosuhteet hammaslääkäreille on erittäin tärkeää. Hammaslääkärit haluavat tehostaa toimintaansa ja tarjota potilaille optimaalista mukavuutta. Nämä tavoitteet voidaan saavuttaa voimakasta ja tasaista liikettä tarjoavalla karamoottoriteknologialla.

LINAK on vastikään lanseerannut uuden version suositusta LA40-karamoottorista. LA40 HP (High Performance) tarjoaa LINAKille tunnusomaisen tasaisen liikkeen sekä kaikki tutut turvaominaisuudet. Lisäksi se noudattaa kaikkia tarvittavia kansainvälisiä standardeja ja sääntöjä. Se on myös erittäin hiljainen (<50 dB) siitä huolimatta, että se tuottaa 8 000 N:n työntövoiman koko iskunpituudella.

LA40 HP on monin tavoin täydellinen ratkaisu moderneihin sähkökäyttöisiin hammaslääkärintuoleihin.

Ergonomiaan panostaminen parantaa tehokkuutta
Hammaslääkärit ympäri maailman pyrkivät aina varmistamaan potilaiden mukavuuden ja vastaanottojen tehokkuuden. Hammaslääkärintuoli on tärkeässä asemassa tämän tavoitteen saavuttamisessa. Sen on toimittava joustavasti ja tuettava potilasta täydellisesti jaloista selkään ja niskaan saakka. Samalla sen on pystyttävä liikkumaan nopeasti ja tasaisesti, jotta hammaslääkärin työskentelyasento pysyy aina optimaalisena. 

Jotta karamoottorilla saavutetaan täydellinen mukavuus, virheetön toiminta ja nopeus – äänitason säilyessä miellyttävänä – sen on oltava voimakas ja kestävä. Lineaarinen karamoottori LA40 HP on vain yksi esimerkki LINAKin tarjoamista tuotteista, joita voidaan käyttää yhdessä kehittyneiden ohjausjärjestelmien kanssa moderneissa hammaslääkärintuoleissa.

Ne testataan huolellisesti, jotta ne varmasti täyttävät kaikki yllä mainitut vaatimukset – koko käyttöikänsä ajan. Se tarkoittaa täydellistä liikettä jokaiselle potilaalle, optimaalista säätöliikettä ja yllättävistä huolloista eroon pääsemistä. 

Paikallinen tuki, globaali kumppani
LINAKilla on toimipisteitä yli 35 maassa, joten olemme aina lähelläsi. Haluamme olla globaali kumppani, joka tuntee paikalliset markkinat ja toimii aina yhteistyökumppaneidensa lähellä. Näin voimme sekä tarjota huipputason karamoottoriteknologiaa että olla helposti lähestyttävä paikallinen kumppani. LINAK on pystynyt optimoimaan logistiikan, koska sillä on tuotantolaitoksia niin Aasiassa, Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin. 

Jos haluat lisätietoja LA40 HP -karamoottorista tai siitä, miten LINAKin karamoottoriteknologian avulla hammaslääkärintuoleihin voidaan luoda täydellinen liike, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön. 

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä