Ota yhteyttä meihin
Uutiset 6. maaliskuuta 2019

Lukuisia etuja sähköisesti säädettävien leikkauspöytien käytöstä

Paljon tehoa sekä joustavaa ja hiljaista liikettä, monia lisäarvoa tuovia ominaisuuksia ja loputon määrä muokkausmahdollisuuksia, kuten yksilöllinen asemointi – LINAK® tuo jatkuvasti lisäarvoa edistyneiden terveydenhuoltolaitteiden sähköisiin säätömahdollisuuksiin.

Lukuisia etuja sähköisesti säädettävien leikkauspöytien käytöstä

Useita uusia karamoottorituotteita on lisätty jo ennestään kattavaan LINAK®-tuotevalikoimaan. Jotkin tuotteet, kuten LC3-nostopilari ja LA40HP-karamoottori on suunniteltu tuomaan tehoa ja nopeutta, kun taas toiset tuotteet, kuten CO71-ohjausyksikkö, sisältää räätälöidyn ohjelmiston edistyneiden liikkeiden luomiseen. PJ2-ohjaimen tai LINAK® CO-Link™-ratkaisun lisääminen mahdollistaa vielä useamman karamoottorin ja vaihtoehdon.

Näiden kaikkien tuotteiden yhteisiä ominaisuuksia ovat helppo asennus ja integrointi terveydenhuollon edistyneisiin sovelluksiin, kuten leikkauspöytiin ja -tuoleihin. 

OpenBus™ tasoittaa tietä useille ominaisuuksille
Monet LINAK tuotteet hyödyntävät OpenBus™-protokollaa ja lisääntyvää digitalisaatiota yleisesti. Leikkauspöytien LINAK-karamoottorijärjestelmät ja -ohjausyksiköt, kuten CO61 tai CO71, välittävät karamoottorien tehon ja sisältävät asentojen muistitoiminnolla varustetun räätälöidyn ohjelmiston sekä koordinoivat sujuvat ja edistyneet liikeradat.

LINAK® karamoottorijärjestelmät avaavat ovet myös useille turvaominaisuuksille. Esimerkiksi ohjausyksikön sisäänrakennettu EOP (elektroninen ylikuormitussuojaus) pysäyttää karamoottorit ennalta määritetylle tai turvalliselle tasolle. Turvamutteri ja spline-toiminnot varmistavat aina sovelluksen turvallisen toiminnan. Lisäksi ohjausyksikkö tarjoaa tietoa karamoottorin tarkasta asemasta, akun tilasta ja yleisestä toimintatilasta.

Helppo asentaa ja vaivaton huoltaa
Kaikki LINAKin terveydenhuoltoon liittyvät tuotteet ovat yhteensopivia koko tuotevalikoiman kanssa. Voit yhdistellä tuotteita suunnittelemaasi leikkauspöytäratkaisuun ja hankkia optimaalisen karamoottorijärjestelmän. Kaikkien osien yhteensopivuus ja älykkäät kaapelointimahdollisuudet helpottavat asennusta.  

Kun sinulla on lisäksi käytössä LINAK Service Data Tool, voit lukea tietoja karamoottorin suorituskyvystä ja akun tilasta. Siten voit maksimoida sovelluksen käytettävyysajan ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä ennen kuin ongelmia ehtii syntyä. Kutsumme tätä ennaltaehkäiseväksi huolloksi. Itse asiassa huolto on lähes tarpeetonta. 

Räätälöitynä ja valmiina tulevaisuuden haasteisiin
LINAK tarjoaa aina laaja-alaista yhteistyötä ja tukea asiakkaille. Räätälöimme ohjelmistot ja ratkaisut sekä toimimme konsulttinasi paikan päällä. Ohjausyksikkömme on valmisteltu (Bluetooth® Low Energy) -käyttöä ja IoT-tulevaisuutta varten ja ne tarjoavat yhä enemmän lisäarvoa tuottavia ominaisuuksia.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten OpenBus™ karamoottorijärjestelmiä voidaan integroida ja hyödyntää leikkauspöytäsovelluksissa, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-toimistoon.


Lukuisia hyötyjä käytettäessä sähköistä säätöä leikkauspöydissä

CO-Link™
CO-Link™ auttaa sinua kaksinkertaistamaan karamoottorijärjestelmän kanavien määrän käyttämällä jo valmiiksi saatavilla olevia LINAK-tuotteita. Toiminta saa tuplasti tehoa ja mahdollistaa laitteen täyden hallinnan yhdellä ja samalla käsiohjaimella.

 

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä