Ota yhteyttä meihin
Uutiset 27. maaliskuuta 2019

Mukautettavuus – keskeinen ominaisuus tulevaisuuden hammaslääkärintuoleissa

Mukautettavien karamoottoriratkaisujen, tasaisen ja nopean liikkeen sekä räätälöitävien muistitoimintojen ansiosta hammaslääkärit voivat pysyä tehokkaina ja varmistaa potilaidensa mukavuuden.

Mukautettavuus – keskeinen ominaisuus tulevaisuuden hammaslääkärituoleissa

Kaikki hammaslääkärintuoleihin istuvat asiakkaat ovat erilaisia, joten hoito on mukautettava heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa sopivaksi. Hammaslääkärit hyödyntävät useita eri keinoja voidakseen tarjota hyvää, yksilöllistä palvelua jokaiselle potilaalle – ja yksi niistä on hammaslääkärintuoli. Vain huippuluokan karamoottoriteknologia voi varmistaa tasaisen ja miellyttävän liikkeen sekä potilaan siirtämisen optimaaliseen asentoon nopeasti ja tehokkaasti.

Valitse kumppaniksi kokenut liikkeen asiantuntija
Hammashoitoalan asiantuntijat sekä vastaanotoilla käytettävien laitteistojen valmistajat keräävät tietoa monista eri lähteistä ja käyttävät toimittajia, jotka pystyvät tarjoamaan innovatiivista teknologiaa. LINAK on ollut aivan alusta saakka mukana kehittämässä sähkökäyttöisillä karamoottoreilla tuotettavaa edistynyttä liikettä. Ja sille on syynsä, että olemme yhä markkinajohtajia. 

Liikeratkaisuja kehittäessämme olemme tukeutuneet sinnikkääseen tutkimukseen, tuotekehitykseen ja jatkuvaan teknologiseen innovointiin sekä hammashoitoalan ammattilaisten kokemuksiin. Teemmekin usein yhteistyötä kumppaniemme kanssa läpimurtojen saavuttamiseksi. Haluamme siis jakaa asiantuntemuksemme ja tarjota huippuluokan teknologiaa. Me uskomme sen olevan menestyksen avain.

Laatua innovoinnin ja huippuluokan tuotannon ansiosta
Sähkökäyttöisen karamoottoriteknologian edelläkävijöinä olemme tottuneet kehittämään tuotantoprosesseja ja -laitteistoja saavuttaaksemme omat korkeat laatutavoitteemme. Asiantuntevien ja luotettaviksi todettujen toimittajien avulla LINAK jatkaa tuotantokapasiteettinsa laajentamista joka puolella maailmaa. Sen ansiosta asiakkaamme voivat tuotantolaitostensa sijainnista riippumatta luottaa perusteellisesti testattujen tuotteidemme tasaisen korkeaan laatuun. 

LINAKin karamoottoriratkaisut ovat kaikkien nykyisten säädösten ja standardien mukaisia, joten ne täyttävät asiakkaidemme markkinoilla turvallisuudelle asetetut vaatimukset. 

Monipuolinen tuotevalikoima ja asiakkaan tarpeiden huomiointi
LINAK toimii 35 maassa ympäri maailmaa, ja pyrimme aina olemaan asiakkaidemme tavoitettavissa. Voit luottaa siihen, että keskitymme aina löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut riippumatta siitä, missä asioit LINAKin kanssa. Sähkökäyttöisestä liikkeestä keräämämme kattavan kokemuksen, paikallisten markkinoiden tuntemuksen ja laajan tuotevalikoimamme ansiosta asiakkaamme voivat luoda yksilöllisiä ja monipuolisia hammaslääkärintuoleja, joiden avulla he saavat etumatkaa markkinoilla. 

Jos haluat lisätietoja tarjoamistamme tuotteista, ratkaisuista ja palveluista tai haluat hyödyntää asiantuntemustamme, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön

 
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä