Uutiset 10. syyskuuta 2019

Desk Sensor™ 1 – uusi törmäyssuoja moderneihin työpöytiin

LINAK lanseeraa aivan uuden törmäyssuojaratkaisun työpöytiin. Uusi gyroskooppipohjainen ratkaisu on nimeltään Desk Sensor 1, ja se aistii sekä kovat että pehmeät esteet ja on helppo integroida useimpien LINAK®-työpöytäjärjestelmien kanssa.

Se on pienempi kuin tavallinen USB-muistitikku – suunnilleen kuulakärkikynän painikkeen kokoinen. Se on aivan uusi LINAK Anti-Collision™ -törmäyssuojaratkaisu Desk Sensor 1 (DS1). Se sopii yhteen lähes kaikkien LINAK-työpöytäjärjestelmien kanssa ja on Plug & Play™ -ratkaisu, minkä ansiosta pieni tuote on helppo lisätä LINAK-pöytäjärjestelmään.

Älykäs gyroskopiayksikkö tunnistaa pehmeät ja kovat esteet
Tämän uuden ja älykkään työpöytäsuojauksen kulmakivenä on herkkä gyroskooppiyksikkö DS1:n sisällä. Sen ansiosta pieni ja kompakti plug-in-sovitin (DS1) tunnistaa työpöydän pöytätason pienenkin kallistuksen – riippumatta siitä, ollaanko työpöytää nostamassa vai laskemassa. Kun havaitaan pienikin kallistus, liike pysähtyy ja jatkuu vastakkaiseen suuntaan, jotta voidaan välttää törmäys ja työpöydän tai törmäyksen kohteena olevan esineen vahingoittuminen.

Uuden Desk Sensor 1 -törmäyssuojaratkaisun toisena etuna on, että se havaitsee sekä kovat että pehmeät esteet. Olipa työpöytä törmäämässä pöydän alla olevan laatikoston päälle asetettuun kahvikuppiin tai pehmustettuun toimistotuoliin, työpöytä havaitsee tämän välittömästi ja reagoi pysäyttämällä pöydän ja muuttamalla liikkeen vastakkaiseen suuntaan.

Desk Sensor 1 on liitetty CBD6S-ohjausyksikköön

Plug & Play - liitä DS1-yksikkö helposti työpöytääsi
DS1-törmäyssuojan liittäminen LINAK-työpöytäjärjestelmään on helppoa. Vakiojärjestelmissä, joissa on CBD6S-ohjausyksikkö, se tehdään kytkemällä DS1-törmäyssuoja ohjausyksikköön, ja työpöydässäsi on törmäyssuoja asennettuna.

Järjestelmiin, joissa käytetään DL IC (integroitu ohjain) -nostopilareita, DS1 voidaan integroida käyttämällä T-jakajaa ja sarjakaapelia.

 

Toimii nykyisten Anti-Collision-ratkaisujen kanssa – ja ilman niitä
Vaihtoehtoisesti Desk Sensor 1 voidaan yhdistää tunnettuun PIEZO™ Anti-Collision™ -teknologiaan, mikä varmistaa entistä paremman törmäyssuojan.

Voit lukea lisää työpöytien törmäyssuojaratkaisuista Teknologia ja trendit -sivultamme.

Jos sinulla on kysyttävää DS1:stä ja siitä, miten se voi parantaa sähköisesti säädettävää työpöytäratkaisua, ota yhteyttä paikalliseen LINAK®-tytäryhtiöön.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.