Uutiset 21. marraskuuta 2019

Kurkistus innovatiivisten HC40-käsiohjainten suunnitteluun

LINAK HC40 -käsiohjaimen suunnittelussa mitään ei jätetty sattuman, suunnittelijan mielipiteen, markkinoijan päähänpiston tai muotoilijan omien mieltymysten varaan. Kaikki perustuu tutkimustuloksiin, käyttäjien vastauksiin sekä ihmisten käyttäytymisen tutkimiseen. Tutustu HC40-käsiohjaintuoteperheen suunnittelijoihin ja siihen, mitä innovatiivinen suunnittelu vaatii.

Tuotteiden suunnittelussa on otettava huomioon muutakin kuin toiminnallisuus. Hyvä tekninen suunnittelu edellyttää usein hyvää muotoilua – ja päin vastoin. Sen todistaa uusi säädettäviin moottorisänkyihin tarkoitettu HC40-käsiohjain, jonka kehitystyössä LINAKin muotoiluun erikoistuneet asiantuntijat tekivät tiivistä yhteistyötä insinööriemme sekä ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa. Lopputuloksena oli houkuttelevasti muotoiltu käsiohjain – tai itse asiassa kaksi. Molemmat perustuvat tutkimustuloksiin, joita kertyikin valtavat määrät!

Tiimimme tutustui lukuisiin ihmisten käyttäytymistä käsitteleviin tutkimuksiin, teki niiden perusteella heat map -mittauksia ja toteutti lukuisia käyttäjätestejä sekä kaikkien aikojen kattavimman LINAKin tuotetta koskevan käyttäjätutkimuksen .

Tavoitteena oli luoda uudentyyppinen käsiohjain, joka erottuisi joukosta ja ehkä jopa saisi aikaan muutoksen markkinoilla.

Artlinco®-suunnittelutoimiston Søren Xerxes Frahm osoittaa yhtä monista malleista, joiden avulla kyselytutkimuksen tuloksia analysoitiin.Artlinco®-suunnittelutoimiston Søren Xerxes Frahm osoittaa yhtä monista malleista, joiden avulla analysoitiin tuloksia yli 1 000 vastaajan kyselytutkimuksesta.
 

Lue koko tarina siitä, miten saavutimme kunnianhimoisen tavoitteemme, jossa tekninen suunnittelu ja muotoilu yhdistyivät niin toiminnallisesti kuin esteettisestikin täydelliseksi käyttäjäkokemukseksi.

Osoitteessa linak.com/hc40 on lisätietoja HC40-käsiohjainten tuoteperheestä. 

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.