Uutiset 20. helmikuuta 2020

Nykypäivän makuuhuonesisustukseen sulautuvat käsiohjaimet

Muotoilulla on merkitystä kuluttajille, joten yrityksesikin pitäisi välittää siitä

Jokainen meistä on joskus hankkinut jotakin puhtaasti toiminnallisista syistä – tuotteen ulkoasu ei viehätä, joten sitä ei jätetä näkyviin, vaan se työnnetään laatikkoon, kun sitä ei käytetä.

Kuluttajakäyttäytymistä selvittäneessä tutkimuksessamme havaitsimme, kuinka paljon sängyn muotoilulla on merkitystä tavalliselle kuluttajalle: paljon! Sama koskee myös käsiohjaimia, mutta niiden muotoilu ei ole juurikaan muuttunut pitkään aikaan.

Nyt on muutoksen aika. Mielestämme säädettävän sängyn käsiohjaimen ei tarvitse olla vain välttämätön paha tai – joissakin tapauksissa – hirvittävä rumilus. Siksi kysyimme asiaa käyttäjiltä ja suunnittelimme HC40-käsiohjaintuoteperheen, jonka ohjaimet ovat markkinoiden upeimpia, sillä suunnittelijat ovat miettineet tarkkaan niiden pienimmätkin yksityiskohdat. Ne ovat myös erittäin helppokäyttöisiä ja niiden ominaisuudet on suunniteltu käyttäjäpalautteen pohjalta.

Mikä parasta: niitä voidaan käyttää sekä sängyissä, joissa on vain selkänojan ja jalkatuen säätömahdollisuus, että sängyissä, joissa on enemmän toimintoja.

Katso täältä, mitä muuta kuluttajat kertoivat meille.

Saat lisätietoja HC40-tuoteperheestä osoitteesta linak.com/HC40

 

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.