Uutiset 18. maaliskuuta 2021

Uudet kompaktit runkoratkaisut tekevät työskentelystä ergonomista pienissäkin tiloissa

Uusi Desk Frame 1 Compact on pienikokoinen vaihtoehto, jonka avulla pienetkin tilat voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Tätä Desk Frame 1 -sarjan uusinta versiota voidaan käyttää pienimmillään vain metrin mittaisten pöytälevyjen kanssa, joten se soveltuu erinomaisesti niin kotitoimistoihin kuin muihinkin ahtaisiin tiloihin, kuten kioskeihin, hotellien auloihin, kirjastoihin ja oppilaitoksiin.

LINAKin kompaktit runkoratkaisut

LINAKin kompaktit runkoratkaisut

LINAKin kompaktit runkoratkaisut

 

Samat edut uudessa koossa

Tavallista pienikokoisemman, 100–130 cm:n pöytälevyihin tarkoitetun Desk Frame 1 Adjustable Compact -runkoratkaisun avulla työnantajat voivat tarjota henkilöstölleen konttorin ergonomiset edut myös kotitoimistossa.

Desk Frame 1 -ratkaisun avulla sekä yrityksesi että sen asiakkaat voivat helposti koota käyttäjien tarpeisiin parhaiten sopivan työpöydän ja auttaa parantamaan niin toimistossa kuin kotonakin työskentelevien ergonomiaa.

LINAKin kompaktit runkoratkaisut
 
 

Luo yrityksellesi etumatkaa

Desk Frame 1 toimitetaan lyhyellä toimitusajalla ja se on helppo koota, joten sen avulla yrityksesi voi toimia tavallista ketterämmin ja hyödyntää nykypäivän muuttuvien markkinoiden tarjoamat mahdollisuudet. Joustava muotoilu ja ergonomia ovat avainsanoja maailmassa, jossa etätyöstä on tulossa osa normaalia arkea.

Yritykset ovat havainneet, että niillä on vastuu työntekijöidensä hyvinvoinnista toimiston lisäksi yhä useammin myös kotona. Mitä pidempään työntekijät työskentelevät huonoissa olosuhteissa kotona, sitä suurempi on riski, että heille voi muodostua pitkällä tähtäimellä terveysongelmia. Siksi yritysten on etsittävä henkilöstölleen ergonomisempia kalusteratkaisuja.

 

Desk Frame 1 Compact sopii saumattomasti kotitoimistoihin

Desk Frame 1 Compact on helposti ja nopeasti käyttöönotettava työpöytäratkaisu etätyöskentelyyn kotona – laadusta ja muotoilusta tinkimättä.

Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksesi voi toimittaa asiakkaidensa loppukäyttäjille ratkaisun, jolla on kaikki samat ominaisuudet kuin vanhalla tutulla toimistopöydälläkin, mutta pienemmässä, kotitoimistoihin paremmin sopivassa muodossa.

LINAKin kompaktit runkoratkaisut
 

Yksilöllinen työpöytä joustavalla runkoratkaisulla

Compact-runkoratkaisu perustuu tunnettuun DF1-konseptiin, joten sen avulla on helppo luoda yksilöllinen korkeussäädettävä työpöytä, sillä se on yhteensopiva useimpien DESKLINE-tuotteiden kanssa.

Yrityksesi voi valita vapaasti haluamansa LINAK Kick & Click™  -rungon, DESKLIFT™ SetPack  -setin (joka sisältää kaksi nostopilaria, ohjausyksikön, pöytäohjaimen ja kaapelit) sekä DESKLIFT™ Feet -jalkavasteet. Yksilölliseen ratkaisuun tarvitsee lisätä vain pöytälevy. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti.

Uuden Compact-version sisältävä laajennettu Kick & Click -runkovalikoima on nyt seuraavanlainen:

  • UUSI Kick & Click Adjustable Compact: 1 000 – 1 300 mm:n mittaisiin työpöytiin
  • Kick & Click Adjustable Standard: 1 400 – 2 000 mm:n mittaisiin työpöytiin
  • Kick & Click Fixed: 1 200 mm:n mittaisiin työpöytiin
LINAKin kompaktit runkoratkaisut
 
 

Vahva kumppani, jolta saa tukea

Kumppanuus LINAKin kanssa tuo yrityksellesi huippuluokan tukipalvelut ja teollisuudessa totuttua korkeaa laatua. Meillä on tytäryhtiöitä 30 maassa, joten tunnemme paikalliset markkinat ja autamme yritystäsi pysymään ajan tasalla ja kilpailukykyisenä kansainväliseen kokemukseen perustuvan asiantuntemuksemme avulla. Ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.

 

Desk Frame 1 -esite
Esittelyssä LINAK Desk Frame 1 -kokonaispöytärunkokonsepti, joka sisältää kaikki sähköpöydän elementit. Ratkaisuun kuuluu kolme sarjaa: Kick & Click™ -pöytärunko, DL SetPack (kaksi nostopilaria, pöytäohjain, ohjausyksikkö ja kaapelit) sekä DL Feet -jalkavasteet.

Verkkoesite

 
 

 
Älä jätä ergonomiaa työpaikalle

Älä jätä ergonomiaa työpaikalle!
Uusissa normaaliolosuhteissa monilla meistä työpöytä on vaihtunut keittiönpöytään. Vaikka tilanne maailmalla sallisikin paluun työpaikalle lähiaikoina, etätyö muodossa tai toisessa on tullut jäädäkseen. Texas A&M University Ergo Centerissä työskentelevillä tohtori Mark Bendenillä ja Martha Parkerilla on tarjota vinkkejä kotona työskentelyn haasteiden voittamiseen sekä nyt että lähitulevaisuudessa.
Lue lisää...

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.