Ota yhteyttä meihin
Uutiset 9. syyskuuta 2022

Jalat ylös ja selkä rennoksi – nyt on aika tehdä olo vielä entistäkin mukavammaksi

Uusin lisäys nojatuoleihin tarkoitettuun tuotevalikoimaamme on sovellus. Uuden LINAK My Recliner™ -sovelluksen avulla yrityksesi voi tarjota asiakkailleen entistä enemmän vaihtoehtoja LINAK-järjestelmää käyttävän nojatuolin säätämiseen. Yrityksesi voi käyttää LINAK-sovellusta joko sellaisenaan tai mukauttaa sen omiin tarpeisiinsa.

LINAK My Recliner -sovellus nojatuolin käyttäjän puhelimessa

Niin kuin sanotaan: siihen on sovellus. Nyt näin voidaan sanoa myös LINAK®-järjestelmää käyttävistä nojatuoleista. My Recliner™ -sovellus on maksuton ja ladattavissa tunnetuimmista sovelluskaupoista. Ensimmäistä kertaa sovelluksen kautta voi myös hankkia LINAK-järjestelmään edistyneitä toimintoja sovelluksen sisäisten maksujen kautta. Yrityksesi voi myös mukauttaa sovelluksen ulkoasun ja toiminnot brändinsä mukaisiksi.

 

Entistä enemmän valinnanvaraa käyttäjille

Intuitiivinen ja helppokäyttöinen LINAK My Recliner™ -sovellus vähentää käsiohjainten tarvetta. Käyttäjät voivat halutessaan parantaa nojatuolin käyttökokemusta ja tuoda siihen lisätoimintoja Premium-tilauksen avulla.

My Recliner -sovellusta käyttävä loppukäyttäjä
 

Kun yrityksesi tarjoaa sovellusta tavallisen käsiohjaimen ohella, se antaa samalla käyttäjille enemmän valinnanvaraa LINAK-järjestelmiä käyttävien nojatuolien säätämiseen.

 

Lisämukavuutta lisätoiminnoilla

Sovelluksen perustoimintoja ovat esimerkiksi jalkatuen, selkänojan sekä niska- ja jalkaosan säätäminen – tämä riippuu siitä, kuinka monta karamoottoria yrityksesi tuotteessa on ja mihin ne on sijoitettu. Perustoimintoihin sisältyy myös yksi esiasetettu muistipaikka.

Edellisten lisäksi sovelluksessa on maksullisia lisätoimintoja.

Näitä ovat esimerkiksi

  • muistipaikat
  • akun tila
  • automaattisäätö.
My Recliner -sovellus, jonka lisätoiminnot on aktivoitu.LINAK My Recliner™ -sovellus, jonka lisätoiminnot on aktivoitu
 

Käyttäjät voivat tallentaa usein käyttämänsä asennot ja halutessaan vaikkapa käyttää automaattisäätöä, jossa nojatuoli siirtyy automaattisesti haluttuun asentoon yhdellä painalluksella. Jos käyttäjän nojatuolissa on akku, hän voi tarkistaa sen tilan sovelluksesta. Sovellus ei pelkästään näytä akun varausta, vaan myös varoittaa käyttäjää, kun akku on vähissä. Akkutason tarkistamismahdollisuus parantaa nojatuolin käyttömukavuutta.

 

Tehkää sovelluksesta omanne

Yrityksesi voi halutessaan mukauttaa My Recliner™ -sovelluksen oman brändinsä mukaiseksi. Voitte valita sovelluksen värit ja lisätä siihen logonne sekä linkkejä sivustollenne. Voitte halutessanne myös rajoittaa järjestelmää. Näin voitte varmistaa, että käyttäjät käyttävät vain teidän mukauttamaanne sovellusta teidän tuotteessanne.

Voitte valita, mitkä ominaisuudet tuotte käyttäjille ladattaviksi maksutta, ja mitkä ovat maksullisia. Voitte siis itse päättää, haluatteko saada lisätuloja lisätoimintojen avulla.

LINAK My Recliner -vakiosovellus ja sen mukautettu versio rinnakkain.

Tutustu sovelluksen teknisiin tietoihin ja lue lisää LINAK-nojatuolijärjestelmistä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä