Teknologia & trendit

Voimaa ja nopeutta sairaalalaitteiden liikkeisiin

Leikkauspöydissä, hoitopöydissä, sairaalasängyissä ja röntgenlaitteissa sekä monissa muissa terveydenhuollon sovelluksissa tarvitaan potilaiden optimaalisen hoidon varmistamiseksi voimakkaita karamoottoreita.

Nykyaikaiseen sairaanhoitoon ja sairaalasovellusten kehittämiseen vaikuttavat kaikista eniten väestön ikääntyminen ja liikalihavuuden nopea yleistyminen. Lisääväthän ne hoitoa tarvitsevien potilaiden määrää merkittävästi.

Me olemme vastanneet haasteeseen kehittämällä säädettäviin terveydenhuollon laitteisiin entistä tehokkaampia järjestelmiä, joiden avainsanoja ovat tarkkuus, ohjattavuus ja nopeus. 

Entistä suuremman nostokyvyn saavuttaminen ja hoidon tehostaminen edellyttävät sovelluksilta kahta asiaa: voimaa ja nopeutta!

Monimutkaisia liikkeitä voimakkailla järjestelmillä
LINAK on jo yli 35 vuoden ajan jatkuvasti seurannut – ja joissakin tapauksissa johtanut – terveydenhoidon säätöjärjestelmien kehitystyötä. Monet suositut ja hyviksi havaitut karamoottorimme ja nostopilarimme, esimerkiksi LC3, LA20 ja LA40 HP, saavat käyttökohteet liikkumaan väsymättä. LINAK® OpenBus™ -ohjausyksikkö huolehtii puolestaan koordinoinnista, tarkkuudesta ja ohjauksesta.

Kun ohjausyksikkö CO71 liitetään joihinkin edellä mainituista tuotteista, voimaa riittää jopa erittäin vaativiin hoitotilanteisiin. Toisin sanoen nostokapasiteetti kasvaa nopeudesta tinkimättä.


Rakenna oma voimakas kokonaisuutesi
Monet LINAK®-tuotteet on suunniteltu vastaamaan kasvavaan voiman ja nopeuden tarpeeseen. Kattavassa tuotevalikoimassamme on runsaasti luotettavia ja perusteellisesti testattuja tuotteita. Ne kaikki sopivat yhteen keskenään ja ovat helposti integroitavia. 

Jos tarvitset paljon voimaa ja ketteryyttä edistyksellisten terveydenhoitolaitteiden liikuttamiseen tehokkaasti ja nopeasti, suosittelemme seuraavien tuotteiden yhdistelmää:

  • ohjausyksikkö CO71 (350 W SMPS)
  • laajennusyksikkö PJ2 (lisää kaksi ylimääräistä kanavaa)
  • nostopilari LC3 (6 000 N, 29 mm/s, korkeat vääntömomentit)
  • lineaarinen karamoottori LA40 HP (8 000 N koko iskunpituudella)
  • lineaarinen karamoottori LA31 (työntävä ja vetävä)
  • ja tyylikäs inline-karamoottori LA20 (2 500 N, kun muotoilu ja tilankäyttö ovat tärkeitä)

Käsiohjain HB80 auttaa hyödyntämään järjestelmäkuvioiden liikepotentiaalia sekä ohjausyksikön muistipaikkoja. Jos kokonaisuuteen lisätään vielä toinen CO71 ja liitetään ohjausyksiköt toisiinsa LINAK® CO-Linkillä™, yhdistelmän teho ja kanavien lukumäärä kaksinkertaistuvat ja toimintamahdollisuuksista tulee lähes rajattomat.

 
LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle play-icon

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

LA40-video play-icon

LA40

Tiedostot

Voima ja nopeus

Tehosta laitteidesi liikkeitä sekä voimalla että nopeudella. LINAK-järjestelmillä saat lisää nostokapasiteettia – nopeudesta tai turvallisuudesta tinkimättä.

Focus on couches and tables

Nykyaikaisilta hoitopöydiltä vaaditaan muun muassa joustavaa toiminnallisuutta ja kehittynyttä ergonomiaa.

Focus on healthcare beds

Kun tavoitteena on lisätä hoitoa tarvitsevien ihmisten itsenäisyyttä, on hyvä aloittaa sängystä. LINAK tarjoaa täydellisiä ratkaisuja erilaisiin terveydenhuollossa käytettäviin sänkyihin.

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

Hiljainen ja voimakas LC3 parantaa terveydenhuollon laitteiden turvallisuutta. Käyttökohteita ovat esimerkiksi sähköisesti säädettävät leikkauspöydät ja -tuolit sekä röntgenlaitteet.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.