Uutiset 24. helmikuuta 2017

BA19-akku ottaa vastaan terveydenhuollon tulevat haasteet

Aika ja tehokkuus ovat avainsanoja maailmassa, jossa terveydenhuoltoa odottavat valtavat haasteet: hoitajien määrä vähenee huomattavasti ja hoitoon liittyvät infektiot yleistyvät. Siksi on tärkeää, että laitoksissa käytetyt tuotteet helpottavat hoitajien työtä ja auttavat pitämään hygieniatason korkeana. LINAKin uusi lyijyakku BA19 on kehitetty vastaamaan näihin haasteisiin. Hoitoon liittyvät infektiot – aika ja tehokkuus ratkaisevat.

Joustava ja aikaa säästävä ratkaisu
BA19-akku on suunniteltu käytettäväksi erityisesti LINAK CA30/CA40 ja CO61 -ohjausyksiköiden kanssa.

BA19 voidaan kiinnittää monin eri tavoin, joten se on joustava ja aikaa säästävä ratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti terveydenhuollossa käytettäviin karamoottorijärjestelmiin.

BA19 on tehokas vara-akku virtapiikkien aikana ja estää piikkejä rikkomasta laitetta, mikä parantaa sekä hoitajien että potilaiden turvallisuutta. Vara-akusta on hyötyä myös silloin, kun sänky irrotetaan sähköverkosta ja siirretään paikkaan, jossa sähköä ei voi käyttää. Akku varmistaa, että sängyn toimintoja voidaan edelleen käyttää.

Kun hygienia on tärkeintä
BA19 on muotoiltu sulavasti niin, että siinä on mahdollisimman vähän uria ja reunoja, ja sen IP-luokitus on IPX6. Se on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja nopeasti puhdistettavaksi. BA19-mallin älykkään kaapeloinnin ansiosta järjestelmä on helppo puhdistaa ja pysyy hygieenisenä.

BA19-mallin muut edut
BA19-mallin kapasiteetti on 1,2 Ah, ja siinä on kustannustehokas akku sekä sisäänrakennettu laturi, joten akun varaustiedot voidaan tarkistaa suoraan ohjausyksiköstä.

BA19-mallin edut

Useat asennusvaihtoehdot tuovat joustavuutta.

 

Toimiva ja helposti puhdistettava kaapelointi.

 

Helppo ja nopea puhdistaa ja pitää hygieenisenä.


Jos haluat lisätietoja BA19-mallista ja sen tuomista eduista yrityksesi käyttökohteessa, ota yhteyttä LINAKiin

Terveydenhuollon järjestelmien ohjausyksikkö on osa LINAKin Care for Tomorrow Today™ -ajattelutapaa.

Care for Tomorrow Today -logo

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.