Teknologia & trendit

Huomisen hoitoa tänään

Care for Tomorrow Today™ on LINAKin ajattelutapa. Siinä on osattava ennakoida ja etsiä yhdessä tapoja turvallisuuden, mukavuuden ja ergonomian parantamiseen potilaille ja hoitajille ympäri maailmaa.

Koska hoitoa tarvitsevia on yhä enemmän ja hoitajia yhä vähemmän, terveydenhuollossa tarvitaan älykkäitä ratkaisuja, jotka tehostavat työskentelyä ja parantavat potilaiden mukavuutta ja turvallisuutta. Siksi LINAK soveltaakin Huomisen hoitoa tänään -ajattelutapaa kaikkeen toimintaansa.

Mielestämme ennakointi on tärkeää. Vain siten voimme toimittaa edistyneitä ergonomisia ratkaisuja, joista on todella apua. Toivomme, että yrityksesi haluaa olla mukana muutoksessa.

Myönteistä vaikuttamista
Tarjoamme yrityksellesi mahdollisuuden viedä valmistamansa elintärkeät välineet, kuten hoitosängyt, pyörätuolit, potilasnostimet ja tutkimuspöydät, aivan uudelle tasolle käyttämällä niissä Intelligent Care Solutions™ -ratkaisujamme. Tämä auttaa sekä potilaita että hoitajia ja samalla koko yhteiskuntaa.

Toisin sanottuna: Huomisen hoitoa tänään.

”Älykkäiden sänkyjen ja muiden älykkäiden hoitoratkaisujen käyttäminen ei tarkoita sitä, että kävisimme niiden käyttäjien luona harvemmin. Teknologisen kehityksen ansiosta voimme pikemminkin ajoittaa käyntimme paremmin sellaisiin ajankohtiin, jolloin apuamme tarvitaan eniten. Tämä on tärkeää niin käyttäjille ja heidän läheisilleen kuin meille itsellemmekin.”

Henriette Petersen, hoitaja.

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.