Ota yhteyttä meihin
Uutiset 8. kesäkuuta 2018

LC3-nostopilari asettaa uuden vaatimustason nostoliikkeelle

Se on hiljainen, voimakas ja parantaa terveydenhuollon laitteiden turvallisuutta. Uusi LINAK® LC3 -nostopilari lisää voimaa nostoon ja tarjoaa nykyaikaisen vaihtoehdon terveydenhuollon ratkaisuihin.

Uusi LC3 on kaikkien aikojen tehokkain LINAK®-nostopilari. Tämä kolmiosainen nostopilari on kehitetty nykyaikaisessa terveydenhuollossa käytettäviin huippuluokan lääketieteellisiin sovelluksiin, ja sen ominaisuuksia ovat muun muassa:

  • Iso vääntömomentti
  • Nopeus jopa 29 mm/s
  • Pieni asennusmitta
  • Alhainen äänitaso (<50 dB)
  • Turvakerroin 5 

LC3:lla on iso vääntöjäykkyys, joten se sopii erinomaisesti sovelluksiin, joissa on suuria sivuttaiskuormia. Tälläisiä ovat esimerkiksi röntgenpöydät, joissa tarvitaan vakaa ja tasainen liike. Tehokkaan LC3-pilarin voima vaihtelee 4 000 N:n, 5 000 N:n ja 6 000 N:n välillä ja vedossa se yltää jopa 4 000 N:iin. Tämä vastaa useimmissa sovelluksissa edellytettyjä vaatimuksia. Uuden nostopilarin liike on ainutlaatuisen hiljainen jopa suurella kuormituksella.  

Väestön ikääntymisen ja potilaiden ylipainon kasvaessa nopeasti LC3 pystyy vastaamaan voimakkaan noston tarpeisiin erilaisissa sairaaloiden käyttökohteissa, kuten leikkauspöydissä ja röntgenlaitteissa. Sen nopeat ja kehittyneet muistitoiminnot takaavat nopean ja helpon paikannuksen, mikä lisää tehokkaita työskentelytapoja.

Turvallisuus on erittäin tärkeää LINAKille. LC3:n turvallisuuskerroin on 5 sekä työnnössä että vedossa, mikä on yksi markkinoiden parhaista saavutuksista terveydenhuollon sovellusten nostopilareissa.

LC3

LC3 - optimoituun suunnitteluun
LC3-nostopilarin alumiiniprofiili on helposti puhdistettava, ja se sopii hyvin leikkauspöytiin ja toimenpidetuoleihin sekä röntgenlaitteisiin. Asennusvaihtoehtoina on lattia- tai kattokiinnitys. Tämä tekee siitä ihanteellisen useisiin sovelluksiin. 

LC3 on saatavana kahtena kompaktina versiona, joiden asennusmitta on lyhimmillään 320 mm (vakio) tai 440 mm. Jälkimmäinen sopii voimaa vaativiin sovelluksiin. Molemmat versiot on helppo integroida erityyppisiin sovelluksiin.  

Suunnittelun ja puhdistuksen optimointiin on tarjolla yli 30 kaapeliasennusvaihtoehtoa esimerkiksi pilarin läpi. Pääverkkovirtajohto, käsiohjain, moottorikaapeli tai maadoitettu profiili – tässä vain muutama vaihtoehto kaapeliläpivienneistä.

Jos haluat lisätietoa LC3-nostopilarista, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin toimistoon

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.