Ota yhteyttä meihin
Uutiset 26. toukokuuta 2020

Monipainikkeinen käsiohjain HB190 soveltuu ihanteellisesti edistyksellisiin liiketoimintoihin

LINAK esittelee uuden käsiohjaimen, joka tekee edistyneiden lääketieteellisten laitteiden monimutkaisten liiketoimintojen ohjauksesta helpompaa kuin koskaan. HB190-ohjaimessa on 19 painiketta, 21 merkkivaloa ja useita hyödyllisiä toimintoja, joita on helppo käyttää – kaikki tämä yhdessä paketissa.

HB190

Edistyneissä terveydenhoitolaitteissa on usein säätöjärjestelmä, jossa on useita karamoottoreita ja erilaisia lisätoimintoja. Esimerkiksi leikkauspöytien ja sairaalasänkyjen liiketoiminnot saattavat olla erittäin monimutkaisia, ja potilaiden hyvinvointi riippuu usein säätöjen nopeudesta ja tarkkuudesta.

Uuden LINAK®-käsiohjaimen HB190 avulla terveydenhuollon ammattilaiset saavat helposti käyttöönsä kaikki terveydenhoitolaitteiden monimutkaiset liiketoiminnot sekä useita lisätoimintoja – kaikki tämä loogisesti järjestettynä yhteen ohjaimeen.

19 painiketta ja 21 merkkivaloa
HB190 on suunniteltu nimenomaan käyttäjän tarpeita ajatellen, jotta tämän olisi mahdollisimman helppo käyttää terveydenhoitolaitteiden erilaisia liiketoimintoja. Ohjaimessa on 19 painiketta, 21 merkkivaloa ja intuitiiviset kuvakkeet, joiden avulla käyttäjä voi ottaa vaivattomasti käyttöön tarvitsemansa toiminnon. Tämä parantaa sekä potilaiden mukavuutta että työskentelyn tehokkuutta. Ohjaimen ulkoasu voidaan mukauttaa käyttökohteen tarpeisiin.

Parantaa turvallisuutta terveydenhoitolaitteiden lähellä
HB190-ohjaimessa on akun tilan ilmaisin akkukäyttöisiä terveydenhoitolaitteita varten. Näin voidaan taata, että kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös laitetta siirrettäessä. Ilmaisin muistuttaa henkilökuntaa akun vaihtamisesta tai lataamisesta jo ennen potilaan siirtämistä. Akkukäytön ansiosta henkilökunta voi työskennellä vapaasti johtoihin kompastumista pelkäämättä, ja laitteen kaikki toiminnot ovat käytettävissä koko ajan.

Tulevaisuuden käsiohjain
Hyvä hygienia on edelleen etusijalla terveydenhuollossa. Siksi monilla LINAK-tuotteilla onkin IPX6 Washable DURA™ -luokitus, jonka ansiosta koko laite voidaan konepestä kuumalla vedellä ja voimakkailla puhdistusaineilla – yhä uudelleen ja uudelleen. Laitteen mukana voidaan pestä myös uusi käsiohjain HB190, joka toimii kaikkien pestävien LINAK OpenBus™ -järjestelmien kanssa. Lisäksi ohjaimessa on vaihdettava johto ja magneettilukitus, jonka ansiosta hoitohenkilökunta voi käyttää toimintoja, jotka olisi muutoin lukittu liiketoimintojen tahattoman käytön välttämiseksi. Tämä tulevaisuuden käsiohjain onkin suunniteltu kestämään vuosikausia.

Jos haluat lisätietoja HB190-käsiohjaimesta tai LINAKin OpenBus-karamoottorijärjestelmien tuomista monipuolisista mahdollisuuksista, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.   

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä