Ota yhteyttä meihin
Teknologia & trendit

Vain parhaat läpäisevät testimme

On akkuja… ja aivan omaa luokkansa olevia LINAK akkuja.

Akkujen testaaminen LINAKilla

Oikean tavarantoimittajan löytäminen

Parhaiden tavarantoimittajien löytäminen ja valitseminen on tärkeä vaihe LINAKin tuotesuunnittelussa. Akkuratkaisuja suunnitellessamme etsimme maailmalta laadukkaimmat ja hintatasoltaan parhaat kennot. Varmistamme laadun testaamalla.

LINAK tunnetaan luotettavista, pitkäkestoisista ja ongelmattomista tuotteista. Jotta voisimme varmistaa saman laadun myös uusia tuotteita kehittäessämme, testaamme valitsemiamme akkukennoja useita kuukausia ja simuloimme tuotteiden käyttöikää todellisissa käyttöolosuhteissa. Testijaksolla tarkkailemme suorituskyvyn tasalaatuisuutta ja vakautta.

 

Akkujen testaaminen LINAKilla

Ainutlaatuinen lähestymistapamme

  • Emme hyväksy valmistajien toimittamia tietoja sellaisinaan, vaan testaamme niiden paikkansapitävyyden itse.
  • Testimme perustuvat 30 vuoden kokemukseen akkumarkkinoilla.
  • Testaamme akut niiden vikaantumiseen asti, jotta tietäisimme, mitä on odotettavissa.
 

 

Tuotesuunnittelu

Kun parhaat komponenttitoimittajat on valittu, siirrymme varsinaiseen suunnitteluvaiheeseen. Suunnittelussa ohjenuorinamme toimivat hyvän ja toiminnallisen muotoilun periaatteiden lisäksi sellaiset seikat kuin turvallisuus, laatu ja luotettavuus. Turvallisuus on erityisen tärkeää litiumioniakkujen tapauksessa. Suunnittelussa on otettava huomioon käytön aikana muodostuvan lämmön rajoittaminen ja jakautuminen, ja myös vääränlaiseen käyttöön on varauduttava vaaratilanteiden välttämiseksi.

 

Akkujen testaaminen LINAKilla

Testattu tosioloissa… äärimmilleen

  • Meillä on 32 kanavaa 32 kennon tai kokonaisen akun testaamiseen.
  • Testimme ovat käynnissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Joka vuosi.
  • Jokaisen uuden kennon käyttöönottoa edeltävä testaus kestää noin puoli vuotta.
  • Akkuja ladataan ja puretaan samoin kuin todellisissa olosuhteissa, ja varaus voidaan syöttää takaisin sähköverkkoon, kun akkua puretaan.
 

 

Akkujen testaaminen LINAKilla

 

Lopputestaus

Laboratoriotestit jatkuvat vielä senkin jälkeen, kun tuotekehitys on saatu päätökseen. Lopuksi valmiin LINAK-tuotteen on vielä osoitettava suorituskykynsä ja kestävyytensä, jotta voisimme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset tuotteet.

Näin LINAK suunnittelee akkuja.

 

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä