Lisävarusteet

Desk Frame 2

LINAK® Desk Frame 2 (DF2) on intuitiivinen koko rungon sisältävä ratkaisu kaksijalkaisiin työpöytiin. Se on rakennettu moottorin, elektroniikan ja kaapelit sisältävän palkin ympärille. Lisäksi järjestelmään kuuluvien nostopilareiden muotoilu on pelkistettyä.

Videot

Desk Frame 2 – työpöydän kokoaminen play-icon

Desk Frame 2: Työpöydän kokoaminen

Desk Frame 2 työpöydän purkaminen play-icon

Desk Frame 2: Työpöydän purkaminen

Tuotekuvaus

Desk Frame 2

LINAK® Desk Frame 2 (DF2) sisältää nimensä mukaisesti työpöydän koko rungon. Siinä runko on suunniteltu täysin uusiksi palkiksi kutsutun uuden runkorakenteen ympärille. Palkki sisältää kaiken elektroniikan mukaan lukien moottorin ja kaikki kaapelit.

DF2 on nopea ja helppo koota, sillä siinä osien määrää on karsittu ja ne on suunniteltu napsautettavaksi paikoilleen tai muutamalla ruuvilla kiinnitettäväksi. DF2:n muotoilu on pelkistetty. Nostopilareissa ei ole näkyviä liukujohteita eikä niiden profiileissa ole aukkoja. Moottori ja kaikki kaapelit on asennettu valmiiksi palkin sisälle, joten näkyville jäävät vain virtajohto ja pöytäohjaimen kaapeli. DF2 tarjoaa tuttua LINAK-laatua ja -suorituskykyä muiden kolmiosaisten nostopilarien tapaan. DF2:ssa käytetään uutta Desk Sensor™ 1 -törmäyssuojateknologiaa, jonka ansiosta esteisiin törmääminen ei vaurioita huonekalua. DF2:ssa käytetään jo olemassa olevia DESKLIFT™ Feet  -jalkavasteita, joiden avulla nostopilarit asennetaan jalkarakenteeseen joko pinta-asennuksena tai upotettuna.

Pakkausmenetelmämme helpottaa logistiikkaa. Kaikki pääkomponentit on pakattu erikseen, ja niiden määrä on yhdenmukaistettu.

Tuotteen datalehti

Desk Frame 2 -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

Esitteet ja käyttöohjeet

Desk Frame 2 -käyttöopas

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK DESKLINE-tuotteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.