Ota yhteyttä meihin
Uutiset 11. syyskuuta 2018

Kestävää liikettä veneisiin

Liikkeen ja säätöjen integroiminen moderniin venesuunnitteluun on nyt helpompaa kuin koskaan. LINAK-karamoottoriratkaisut ovat kestäviä ja tarjoavat sujuvaa liikettä monenlaisiin venesovelluksiin.

Kestävää liikettä veneisiin

Kaikkien veneilyssä käytettävien tuotteiden on oltava poikkeuksellisen kestäviä. Aurinko, suola ja vesi ovat armottomia ilmiöitä, jotka kuluttavat laitteistoa. Alttiina ovat myös ja erityisesti säädettävät osat. Saranat ja kiinnikkeet kantavat raskaita kuormia, ja niihin kiinnitettyjä osia siirtävien karamoottorien on kyettävä selviytymään vaativissa olosuhteissa.

Samanaikaisesti nykyaikaisten veneiden on tarjottava mukavuutta matkustajille. Säädettävät sohvat, sängyt, pöydät, ikkunat, hyllyt, TV-nostimet ja muut hytin elementit on suunniteltava mukavuudesta tinkimättä.

Saattaa kuulostaa kovin monimutkaiselta, mutta sitä sen ei suinkaan tarvitse olla.

Monikäyttöisiä ratkaisuja veneisiin
Sähkökäyttöisistä LINAK®-karamoottoriratkaisuista on moderneissa huvipursissa monenlaista etua. LINAK on jo vuosikymmenten ajan mahdollistanut liikkeen myös rajallisissa tiloissa. Halusitpa säätää kattoluukkua tai tutkakaaria, nostaa luukkuja tai säätää uimatasoa, LINAK tarjoaa kestävät ja monipuoliset ratkaisut, jotka on helppo integroida osaksi kokonaisratkaisua. Autamme mielellämme sopivimpien ratkaisujen suunnittelussa ja optimoimme ne vastaamaan loppukäyttäjien vaatimuksia.

Kestävän liikkeen toteuttaminen veneissä
 

Luota kestäviin ja pitkäikäisiin karamoottoreihin
Testaamme jokaisen tuotteemme huolellisesti ja varmistamme, että ne selviytyvät meriolosuhteista. Sähkökäyttöisten karamoottorien virrankulutus valmiustilassa on vähäinen. Ne eivät siis erityisemmin kulu, kun niitä ei käytetä. Ratkaisujemme on tarkoitus toimia moitteettomasti vuosien ajan – jopa ilman säännöllistä huoltoa.

Valitse osaava kumppani
Monet veneet on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden pohjalta, ja LINAK on valmis viimeistelemään kokonaisuuden: luomaan haluttua liikettä ja varmistamaan, että rajallinen tila hyödynnetään optimaalisesti. Meillä on vuosikymmenten kokemus räätälöityjen ratkaisujen toteuttamisesta ja kattava tietämys erilaisiin vaativiin ympäristöihin suunnitellusta sähkökäyttöisestä liikkeestä. Toimimme 35 maassa eri puolilla maailmaa, joten olemme helposti tavoitettavissa.

Jos tahdot tietää, miten LINAK voi osaltaan lisätä huviveneiden mukavuutta ja käytettävyyttä, ota yhteyttä lähimpään LINAK-toimipisteeseen. 

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.