Ota yhteyttä meihin
Uutiset 18. joulukuuta 2018

LINAK® Port Junction Box PJ2 -laajennusyksikkö mahdollistaa kaksi ylimääräistä liitäntää CO-ohjausyksikkösarjaan.

Uuden PJ2-laajennusyksikön ansiosta LINAK®-ohjausyksikön kanavien määrää on mahdollista lisätä entisestään.

LINAK PJ2 -laajennusyksikkö

Uuden PJ2-laajennusyksikön ansiosta LINAKin ohjausyksikköjärjestelmän kanavien määrää on mahdollista lisätä entisestään 
 
Ohjausyksiköt ovat LINAKin karamoottorijärjestelmien aivot, sillä ne sisältävät mukautetun ohjelmiston, jolla voidaan toteuttaa monimutkaisimmatkin liikekuviot sairaalasänkyjen, leikkauspöytien ja röntgenlaitteistojen kaltaisissa terveydenhuollon sovelluksissa. Lisäämällä PJ2:n, järjestelmällä voidaan ohjata kahta lisäkanavaa.

CO61- ja CO71-ohjausyksiköt sisältävät räätälöidyn ohjelmiston, jonka avulla voidaan toteuttaa monimutkaisimmatkin liikkeet. Yhdessä LINAK PJ2 -laajennusyksikön kanssa järjestelmään voidaan lisätä kanavat 5 ja 6. 
 
Muiden LINAKin ohjausyksiköiden tapaan myös PJ2 tarjoaa lukuisia ominaisuuksia, kuten:

  • Erittäin joustavan asennusjärjestelmän, joka mahdollistaa monet erilaiset asennusvaihtoehdot
  • Pienen koon
  • Tyylikkään muotoilun

PJ2 on helppo rakentaa osaksi mitä tahansa terveydenhuoltoalan sovellusta, ja sen asennus ja liittäminen on yksinkertaista tarkoin harkitun kaapeloinnin ja kaapelien vähäisen määrän ansiosta. Innovatiivisen kiinnikeratkaisun ansiosta PJ2 voidaan kiinnittää joko runkoon tai itse karamoottoriin, mikä takaa monipuoliset mahdollisuudet tuotteen muotoiluun. 
Runkoratkaisu PJ2:een
Runkoratkaisu PJ2:een

IPX6 Washable DURA­™ -suojaus ja akkuliitäntä ovat PJ2-laajennusyksikön perusominaisuuksia, kuten ovat myös toiminnallisuus, liitettävyys ja yhteensopivuuskin – jotka ovat jo tuttuja ominaisuuksia LINAK OpenBus™ -sarjasta. Sen ansiosta PJ2 on ympäristöystävällinen, kestävä ja suunniteltu helposti puhdistettavaksi, joten PJ2 on – koko CO-ohjausyksikkösarjan tavoin – valmis sairaaloiden pesutunneleissa tai korkealla paineella puhdistettavaksi. 

Jos haluat lisätietoa PJ2-laajennusyksiköstä tai LINAK OpenBus™ -ratkaisuista, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.